❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

cgnat sorunu var sunuculara bağlanmıyor ping sorunu yok statik ip alarak çözüyorlar anca
sansüronline olarakta ünlendi youtubeda felan band daraltmasıda yapıyor belkide cgnat yüzünden youtubeun kendi yapıyordur
bende cgnat yok fakat yine de kötü bir deneyim oldu, yani alırım cgnatsız kullanırım diyenler için fikir belirtmiş olayım fakat günlük kullanımda üzmez heleki 1000mbit steam download yapmak mükemmel. 1 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum 50mbit üstü tt bağlatabiliyorsanız orda kalın ama hattınız çok kötüdür vs. o zmn bu alınır

Şuan Turkcell 500 mbit 600 TL ödüyorum, geçmeye değer mi, 700 TL ye yeni bir taahhüt yapmak cezbetti açıkcası

Superonlineda router bağlanamıyor gibi bir durum var galiba.
Bu videoda çözüm anlatılmış ama yeni modemlerde çözüm bulundu mu acaba? Routerımı bağlayamayacaksam boşuna geçmiyim.

Şuan Turkcell 500 mbit 600 TL ödüyorum, geçmeye değer mi, 700 TL ye yeni bir taahhüt yapmak cezbetti açıkcası
Taahhüt bitimine en fazla 3 ay kala geçişe izin veriyor. Koşulu sağlıyorsan geç direkt uygulamadan bak geçiliyor mu diye.

Superonlineda router bağlanamıyor gibi bir durum var galiba.
Bu videoda çözüm anlatılmış ama yeni modemlerde çözüm bulundu mu acaba? Routerımı bağlayamayacaksam boşuna geçmiyim.
Müşteri hizmetleri kullanıcı adı ve şifresini vermediği için direk kurulum olmuyor biraz uğraştırıyor yeni modeme bağlanmak için

ping sorunu oyunlarda yaşanıyor arkadaşım hızları aynı bu şekilde 1000mbps ama arada sırada saçma sapan ping sorunları internet hız düşüşleri vs oluyor ben türknet kullanıyorum daha bu tip ping sorunuyla hiç karşılaşmadım

Uzun zamandır böyle zaten nerede sıcak fırsat?
ay başından beri var paket hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablonette kullandım türkcell de ikisi de 1 gbit ama ikisi de yarak gibiydi. Kablonet btk dan açtığım şikayet kayıtlarını kapatıyordu nasıl yapıyorlarsa şaşırtmadı. Türkcell ise günde 5 kez komple kopmadan müşteri temsilcisi bile arıza kaydı açamıyor rezillik. Ekipleri geldi evime yetişmeyen kablonetin fiber kablosuna ek yaptılar sinyal değerim çok kötü oldu bağlayan adam da dedi sinyal değerin sınıra yakın diye sorun olursa ara hallederler felan dedi bir yıl başvurmadığım yer kalmadı ücret çıkartmadan çözmediler. Ülkede bu firmalar tekeline almış kucaklarında hoplatıyorlar bizi
sinyal değerini nasıl arayıp halledecekler :D konnektörleri becerip yapamamıştır. ( kutu sinyali yüksekse bişey diyemem)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu paketi düşündüm fakat Turkcell modemleri kötü, yeni gönderilen modemler de kötü diye yorumlar okudum. Ayrıca ping değerleri de TurkTelekomdan yüksek olduğu için istemedim. Bir de çok sansür var diye biliyorum.
zyxel modemleri kötü termosifona benzeyen tplink modemleri ellerindeki en iyisi

arkadaşlar peki 1000 megabit için hangisini önerirsiniz? TurkNet Türk telekom'dan iyi midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,004
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri