Geçen sene 600den aldık tamda aralık ayında bitiyor taahhüt. Wifide normal telefonda speedtest yapınca modem yakınında 900mbpsye kadar çıkıyor ancak hoşnut olmadığım 2 konu var. Birincisi upload 50 mbps uploadla işim yok ama az. Bir de turkcellden once ttnet 35 mbps kullanıyordum. Onda ping daha azdı. Bunda 30 civarı falan.%30-40 enflasyon olan bir ülke için geçen senenin fiyatını bu senede 12 ay garanti ile vermeleri güzel. ( Abim geçen sene bu fiyatlara almıştı çünkü.)
Atyapı desteklese bende bu tarifeye geçerdim. Ama ne yazık ki Max 200 Mpbs alabiliyorum.
Kablonet benim pakete 310 TL iken 560 TL yaptığı yerde 1000 Mbps için ( Modem dahil fiyat 700 TL gayet uygun genede. )
Turktelekomda flan bu paketler ne kadar 1000 TL yi zorlar heralde üstüne 60-70 TL modem kirası isterler.
ben bunu ilk aldığımda 510 tl ödüyordum şimdi 870 tl dediAlıntıyı görüntüle
1000mbps internet fırsatı bekleyenler için güzel fırsat. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Değiştirmeyi planlıyorum.
100 Mbps Fiyatına 1000 Mbps Süper Fiber 700TL - Superonline
Superonline'da Yılın Fırsatı 1000 Mbps Süper Fiber İnternet 100 Mbps Fiyatına - Fırsatı Kaçırmamak için Hemen Başvur!www.superonline.net
Turktelekom eskiden çok hat çekerdi artık durdumu nedir hiç çekmiyorlar doğru dürüst. Herr yeri TurkTelekom ele geçiriyor.Alt yapıyı bitirse Alicam Yok sözleşmeyide yeni yaptım 18 ay yaptı Türk Telekom işi sağlama Alıyor Turkcell al yapı çekiyor diye.
Turknet VDSL2 altyapısı mı daha iyi yoksa superonline mi?Simetrik vermiyorlardır bunlar, yine de altyapısı olan için güzel fiyat.
babayla zor yarışırlar
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam Superonline fiber altyapısı farklı. Superonline fiber altyapısını kullanabilen firmalar ayrı(Vodafone, D-Smart, Millenicom gibi).beyler altyapım 1000Mbit Türk telekom alt yapısı bu tarifede tt altyapısından veriyormu 1000 megabiti