❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

Alt yapıyı bitirse Alicam Yok sözleşmeyide yeni yaptım 18 ay yaptı Türk Telekom işi sağlama Alıyor Turkcell al yapı çekiyor diye.

%30-40 enflasyon olan bir ülke için geçen senenin fiyatını bu senede 12 ay garanti ile vermeleri güzel. ( Abim geçen sene bu fiyatlara almıştı çünkü.)

Atyapı desteklese bende bu tarifeye geçerdim. Ama ne yazık ki Max 200 Mpbs alabiliyorum.

Kablonet benim pakete 310 TL iken 560 TL yaptığı yerde 1000 Mbps için ( Modem dahil fiyat 700 TL gayet uygun genede. )

Turktelekomda flan bu paketler ne kadar 1000 TL yi zorlar heralde üstüne 60-70 TL modem kirası isterler.
Geçen sene 600den aldık tamda aralık ayında bitiyor taahhüt. Wifide normal telefonda speedtest yapınca modem yakınında 900mbpsye kadar çıkıyor ancak hoşnut olmadığım 2 konu var. Birincisi upload 50 mbps uploadla işim yok ama az. Bir de turkcellden once ttnet 35 mbps kullanıyordum. Onda ping daha azdı. Bunda 30 civarı falan.

alt yapı olsa alacaz da :D şehir merkezinde hala max 50mbit hız VDSL hizmeti veriyorlar iki yakaları bir araya gelmesin bu OPERATÖRLERİN :D

Alt yapıyı bitirse Alicam Yok sözleşmeyide yeni yaptım 18 ay yaptı Türk Telekom işi sağlama Alıyor Turkcell al yapı çekiyor diye.
Turktelekom eskiden çok hat çekerdi artık durdumu nedir hiç çekmiyorlar doğru dürüst. Herr yeri TurkTelekom ele geçiriyor.

Kuzen yeni 1+1 aldı daha koca 15 bloklu baya kaç bin kişilik binalar 1000 Mbps interneti sadece Turktelekom çekmiş. Diğerleri yok. Turktelokomun bu paketini alamıyon mesele rakamı unuttum şimdi 200-300 TL mi ne fazla paraya Turktelekom üstünden veririz diyor ! Siz oraya ne zaman hat çekeceksiniz diye sormuştuk yakın zamanda yatırım planında bile görünmüyor diyordu :) Ev de dağın başında değil şehrin çeperinde yapılaşmanın en yoğun olduğu yerde.

şuan battlefield 6 oynayamıyorum mesela server hatası veriyor süperonline

Simetrik vermiyorlardır bunlar, yine de altyapısı olan için güzel fiyat.

babayla zor yarışırlar

1761696548045.webp

Ben bağlattım, ping değeri ttnet 8ms bandındaydı 100mbps de turkcellde de 8ms ama 1000mbps de

beyler altyapım 1000Mbit Türk telekom alt yapısı bu tarifede tt altyapısından veriyormu 1000 megabiti

Tarifesi biten yada bitecek arkadaşlar için, sizi aradıklarındaki rakam yüksek kalıyor genelde, kabul etmeyin. Direkt siz tarife seçerek yeniletin. İlk 1 veya 2 ay ücretsiz 750 TL olan paket daha avantajlı gelebiliyor durumunuza göre bakın.

Özellikle Battlefield 6'da sıkıntı yaşayan insanların yorumlarını okuyorum. Hatta bunlardan birisi Nebi Akgün. Adam canlı yayında oyuna giremiyordu. Siyah ekranda kalıyordu. Başka bir arkadaşım Superonline ile twitch.tv'de yayın yapamıyor.

Yakın zamanda bende aklınıza gelebilecek tüm web sayfalarında sorun yaşıyordum, modem değişimi oldu, düzeldi.

Superonline o kadar yüksek hız vermesine rağmen yurt dışı çıkışlarda DNS çözümlemesi konusunda sıkıntılar yaşayan bir şirket. Oturduğum sitede başka internet olmadığından mecbur kullanıyorum. Türknet Gigabit gelse bir saniye bile düşünmem.

beyler altyapım 1000Mbit Türk telekom alt yapısı bu tarifede tt altyapısından veriyormu 1000 megabiti
Yok hocam Superonline fiber altyapısı farklı. Superonline fiber altyapısını kullanabilen firmalar ayrı(Vodafone, D-Smart, Millenicom gibi).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,004
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri