GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,388
Yüz Hatlarımı Pek Sevmiyorum Bunun İçin Neler Yapabilirim Tıpta Hangi Alana Yönelebilirim Bunun İçin
Hocam bir onla alakalı değilki ben dışıma bakınca içimde görmek istediğimi göremiyorum dışımda sorun oYapacak birsey yok kabullenmen. Dış görünüşün zerre önemi yok. Seni sırf yakışıklı olduğun için beğenecek kız öbür gün daha yakışıklısıni bulunca seni terk edecek.
burun kötüyse estetik, yüz şişman ise yüz yogası, jawline mewing egzersizleri, gua sha kullanmak, cilt rutini, kaş alımı ve eşitlenmesi, günlük rutin yapacak çookk şey var...Yüz Hatlarımı Pek Sevmiyorum Bunun İçin Neler Yapabilirim Tıpta Hangi Alana Yönelebilirim Bunun İçin
İçinde olanı yüzün göstermez. Düşüncelerin cümlelerin gösterir. Kimse öyle %100 yakışıklı güzel falan değil mesela bende bir burun Allah muhafaza ruhsatsız silah gibi. Kendini geliştirmeye bak güzellik gelip geçici klişe söz ama bunu tecrübe edince iş işten geçmiş oluyorHocam bir onla alakalı değilki ben dışıma bakınca içimde görmek istediğimi göremiyorum dışımda sorun o
Ben potansiyelimi bilmek istiyorum işte ama bir rehber bulamıyorum yani dikdörtgen yüz formuna sahibim ama yüzüm çok boş duruyor keskin durmuyor çok yorgun gibi duruyor cilt leş gibi duruyorburun kötüyse estetik, yüz şişman ise yüz yogası, jawline mewing egzersizleri, gua sha kullanmak, cilt rutini, kaş alımı ve eşitlenmesi, günlük rutin yapacak çookk şey var...
kabullenmek en saçma şeydir potansiyelinin en üst seviyesine ulaşman lazım
looksmaxxing bunun için var araştırmalısın
yüz cerrahisiYüz Hatlarımı Pek Sevmiyorum Bunun İçin Neler Yapabilirim Tıpta Hangi Alana Yönelebilirim Bunun İçin
Yüzüm ifadem bana çok boş ve sert geliyorBenim arkadaşım 60 kiloydu, spora başladı, beslenmesine dikkat etti 70 kilo oldu, kafası bile büyümüş. Ne alaka bilmiyorum ama zayıflıktan yüzün küçükse kilo alabilirsin ya da büyükse kilo ver, bunun dışında saçta kafa yapısını çok değiştiriyor, ilkokuldan beri kendimde keşfettiğim saçı kısaltırsam kafam küçülüuor, ne zaman uzatsam kafam büyüyor, saçım, sakaalım uzun oldugu zaman sevmediğim yüzümdeki 2 bende gizleniyor, saç sakal kilo bu 3üyle kimyasalsız, estetiksiz çözersin işi,
mutluolYüzüm ifadem bana çok boş ve sert geliyor
merhabalar. kaba olmak istemem ama bence şu an bu konunun etrafında dönüp durduğun için ne yapsan yeterli gelmeyecek. birçok öneri yapılabilir pek tabii. bakış açını olumlu bir perspektife çevirmen daha faydalı olacaktır. ben de zaman zaman yüzümdeki kusurları en ince ayrıntısına kadar bulup günlerimi zehir ederim. halbuki kimsenin yüzüme o kadar dikkatli baktığını zannetmiyorum. o yüzden senin elinde olmayan şeylere odaklanmak yerine değiştirebileceğin şeylere odaklanmanı tavsiye ederim. belki de anı yaşadıkça yüzün anlamlı gelmeye başlar, bakışların yumuşar.Yüzüm ifadem bana çok boş ve sert geliyor