Ö.F.Ö 80+ Silver Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2,935 Reaksiyon skoru 1,518 Dün, 13:27 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Merdo. yazmış: Ya işte ben dedim hocam monitörlerin yanında gelen DP kablolarına bazen güvenmek hata oluyor Devamı için tıklayın... saçmalık valla neyse o kabloyu da diğer monitörde kullanırım artık, teşekkürler hocam iyi forumlar.
Merdo. yazmış: Ya işte ben dedim hocam monitörlerin yanında gelen DP kablolarına bazen güvenmek hata oluyor Devamı için tıklayın... saçmalık valla neyse o kabloyu da diğer monitörde kullanırım artık, teşekkürler hocam iyi forumlar.
Merdo. 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3,259 Reaksiyon skoru 1,215 Dün, 13:28 #15 Ö.F.Ö yazmış: saçmalık valla neyse o kabloyu da diğer monitörde kullanırım artık, teşekkürler hocam iyi forumlar. Devamı için tıklayın... İyi forumlar hocam
Ö.F.Ö yazmış: saçmalık valla neyse o kabloyu da diğer monitörde kullanırım artık, teşekkürler hocam iyi forumlar. Devamı için tıklayın... İyi forumlar hocam
GGbaba 80+ Silver Katılım 27 Aralık 2025 Mesajlar 2,165 Reaksiyon skoru 1,141 Dün, 13:39 #16 ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum şok oldum yemin ediyorum aocye mail atarım net