Hangi 2K monitörü almalıyım ?

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
49
Bu 3 model arasında kaldım, asus AQML1A modelini daha önce aldım ışık sızması çıktı iade ettim ancak monitör onun dışında çok iyiydi o yüzden tekrar almayı düşünüyorum. Ama diğerleri hakkında bilginiz varsa fikir verebilir misiniz ?

Aoc ile ASUS modellerinin arasındaki fiyat farkına değecek bir fark var mı bu arada ?

Bu arada bu linkteki iki ASUS monitörün birbirinden ne gibi farkları var ''Hz'' dışında ?

Son düzenleme:
bende düşünüyorum almayı biraz arastırdım en iyisi 5a olan 300hz diye buldum 1 milyar renk falan sunuyo ama hz sıkıntı degil dersen 160 hz e falan 4 k monitörler var

Bu 3 model arasında kaldım, asus AQML1A modelini daha önce aldım ışık sızması çıktı iade ettim ancak monitör onun dışında çok iyiydi o yüzden tekrar almayı düşünüyorum. Ama diğerleri hakkında bilginiz varsa fikir verebilir misiniz ?

Aoc ile ASUS modellerinin arasındaki fiyat farkına değecek bir fark var mı bu arada ?

Bu arada bu linkteki iki ASUS monitörün birbirinden ne gibi farkları var ''Hz'' dışında ?

tuflara bu paralar verilmez aoc a27 en mantıklısı

bende düşünüyorum almayı biraz arastırdım en iyisi 5a olan 300hz diye buldum 1 milyar renk falan sunuyo ama hz sıkıntı degil dersen 160 hz e falan 4 k monitörler var
AQML1A ile renk farkı mı ve hz farkı mı var sadece ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tuflara bu paralar verilmez aoc a27 en mantıklısı
TUF'ların renk gamutu kontrastı vs daha yüksek gözüküyor ama ?

AQML1A ile renk farkı mı ve hz farkı mı var sadece ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TUF'ların renk gamutu kontrastı vs daha yüksek gözüküyor ama ?
dcı-p3 5a ile aynı 95, arada 4bin tl fark fark değmez bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,812
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri