🔥İndirim 🔥Apple Watch SE 3 12.999 TL (9 Taksit Peşin Fiyatına)🔥

Selamlar

Fiyatta ek bir indirim olmasa da peşin fiyatına 9 taksit açmışlar fiyat da iyi bu arada

Aylık 1.444 TL ödeyerek sahip olabiliyosunuz

Fiyatı uygun geldi bakmak lazım

Her gün şarj edeceksiniz bunu unutmayın. Ben cellular watch 7 kullanıyorum telefon olmadan da arama alabilir ya da arama yapabilirsiniz, bu benim için önemli, bu özellik ve haricinde yaptığı her şeyi diğer saatler de yapıyor. İki yıldır her gün şarj etmekten bıktım.

40mm geçen ay depodan 10.800 aldım 9 taksit sıfır gelmişti, 40 9-10 44 lükte 11-11.5 bandına düşüyor depoda yakalarım diyen bakabilir. Tam şarj aod açık 32-34 saat gidiyor memnunum

Bende 17 kullanıyorum. Huawei watch fit 4 pro kullanıyorum. Apple saat daha kullanışlı olabilir ama yoruyor. Hergün şarj istiyor. Bunu aktif kullanıyorum. Ortalama 10 gün gidiyor şarjı. Çevremde kullananlar var. Neredeyse telefondan çok saati şarja takıyorlar. Bu yorucu bir durum.
Hocam bende huawei Wacht fit 4 düşünüyorum telefon ip11, kordonu felan temin edebiliyor muyuz , tavsiye eder misiniz

Hocam bende huawei Wacht fit 4 düşünüyorum telefon ip11, kordonu felan temin edebiliyor muyuz , tavsiye eder misiniz
İphone ile uyumlu çalışıyor. Tavsiye ederim. Alışveriş sitelerine yazarsanız kordon çeşitliliğini farkedersiniz. O konuda problem olmaz.

Apple gibi şık duruyor mu kolda peki
Buna bir şey söyleyemem maalesef. Tercihlere göre değişir. Benzer çaplarda sanırım. Çerçeve şekli aynı. Fit 4 modelleri de gayet güzel.

Tüm yorumlar için teşekkür ederim en iyisi yerinde gidip hepsini bi kolumda deneyimlemek sonra nihai kararı verip satın almak olacak.
Marka takıntınız yoksa direkt Huawei gt6 serisine bakın derim hem şarj anlamında daha tatmin edici hemde sağlık ve spor olaylarıyla ilgileniyorsanız daha işlevsel. Apple tarafını 1 sene deneyimledim şarj olayı çok can sıkıcı oluyor bellir bir süre sonra. Şuan Gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarjı gidiyor. İphone 15'ten s26 ultra'ya geçiş yaptım mesela saat iki telefonda da
se alacaksanız 3 alın diğerleri alınmaz

çalışıyor.
Bende 17 kullanıyorum. Huawei watch fit 4 pro kullanıyorum. Apple saat daha kullanışlı olabilir ama yoruyor. Hergün şarj istiyor. Bunu aktif kullanıyorum. Ortalama 10 gün gidiyor şarjı. Çevremde kullananlar var. Neredeyse telefondan çok saati şarja takıyorlar. Bu yorucu bir durum.

erkeğim m/l alıp 44 mm alasım var çünkü bileğim 24.5 cm filan heralde
teknoloji mağazasından deneyin isterseniz hocam gerçi oradabile sanki elmasmış gibi aletler takıyorlar kola takıp deneyemiyorsun bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri