🔥İndirim 🔥Apple Watch SE 3 12.999 TL (9 Taksit Peşin Fiyatına)🔥

Gidid

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar

Fiyatta ek bir indirim olmasa da peşin fiyatına 9 taksit açmışlar fiyat da iyi bu arada

Aylık 1.444 TL ödeyerek sahip olabiliyosunuz

hayatımda hiç akıllı saat kullanmadım cihaz olarak da İphone 17 kullanıyorum acaba hangi apple watch modelini denesem

hayatımda hiç akıllı saat kullanmadım cihaz olarak da İphone 17 kullanıyorum acaba hangi apple watch modelini denesem
Diğerleri çok pahalı ve çoğu şişirilmiş özelliklerle dolu.
Bence bu ürün fiyat performans özellikle kredi kartın varsa direkt çek bence

appledan bakabilirsin bende se3 kullanıyorum eksikliğini görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazon bazen yüksek fiyatlarda sıkıntı çıkarabiliyor

burada daha ucuz taksit değişiyor

Son düzenleme:
teknosa üzerinde %10 direkt indirimim var sms olarak geldi watch için geçerli bugün gidip deneyeceğim hem kadran boyutunu göreceğim hem de koluma nasıl olucak ona bakacağım duruma göre netten sipariş verebilirim fiyat avantajlarına göre

Diğerleri çok pahalı ve çoğu şişirilmiş özelliklerle dolu.
Bence bu ürün fiyat performans özellikle kredi kartın varsa direkt çek bence
series 11 güzel duruyor ama 20 bin e yakın se 3 ise aradaki farkı kapatabilecek bir saat mi emin olamadım

teknosa üzerinde %10 direkt indirimim var sms olarak geldi watch için geçerli bugün gidip deneyeceğim hem kadran boyutunu göreceğim hem de koluma nasıl olucak ona bakacağım duruma göre netten sipariş verebilirim fiyat avantajlarına göre

series 11 güzel duruyor ama 20 bin e yakın se 3 ise aradaki farkı kapatabilecek bir saat mi emin olamadım
se alacaksanız 3 alın diğerleri alınmaz

Marka takıntınız yoksa direkt Huawei gt6 serisine bakın derim hem şarj anlamında daha tatmin edici hemde sağlık ve spor olaylarıyla ilgileniyorsanız daha işlevsel. Apple tarafını 1 sene deneyimledim şarj olayı çok can sıkıcı oluyor bellir bir süre sonra. Şuan Gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarjı gidiyor. İphone 15'ten s26 ultra'ya geçiş yaptım mesela saat iki telefonda da çalışıyor.

Marka takıntınız yoksa direkt Huawei gt6 serisine bakın derim hem şarj anlamında daha tatmin edici hemde sağlık ve spor olaylarıyla ilgileniyorsanız daha işlevsel. Apple tarafını 1 sene deneyimledim şarj olayı çok can sıkıcı oluyor bellir bir süre sonra. Şuan Gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarjı gidiyor. İphone 15'ten s26 ultra'ya geçiş yaptım mesela saat iki telefonda da çalışıyor.
ekosistem deneyimi ayrı hocam

Evet mükemmel bir deneyimdi saat 3 ay boyunca kenarda durdu hocam. Çünkü telefon gibi saati de her gün şarj etmek çileye dönüşüyor
gayet normal bende uzun zamandır kullanıyorum bunu bilerek aldım saat zaten telefon gibi çalıştığından telefonuda günlük şarj ediyoruz aynı huaweide kullandım 1 hafta şarjı gidiyor ama iyi bir deneyim sunmuyor çoğu özelliği kullanamıyorsunuz zaten

gayet normal bende uzun zamandır kullanıyorum bunu bilerek aldım saat zaten telefon gibi çalıştığından telefonuda günlük şarj ediyoruz aynı huaweide kullandım 1 hafta şarjı gidiyor ama iyi bir deneyim sunmuyor çoğu özelliği kullanamıyorsunuz zaten
Hocam gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarj süresi sunuyor. Apple watch se3 deki gibi ekran ha çizildi ha çizilecek derdim olmuyor titanyum kasası safir camı var özellik konusunda da sadece mesaj yanıtlama özelliği yok şuan siz apple watch ile günde kaç tane mesajı saatten dikteyle herkese duyurarak yanıtlıyorsunuz ki ? Arama konuşma var anlık nabız takibi var spor aktivitelerinde konum ve rota çizebiliyor ekg çekebiliyor deklanşör özelliği var 50m tatlı 40m tuzlu suya dayanıklı dalış sporu için aktivite özelliği var. Özellik olarak bana tek bir şey sunabilirsin o da mesaj yanıtlama haricinde her konuda apple mantıksız geliyor bana. Siz tercih edebilirsiniz kullanan herkese saygım sonsuz. Polemik gibi bir derdim yok sadece kullanıcı deneyimi paylaşıyorum.

Bende 17 kullanıyorum. Huawei watch fit 4 pro kullanıyorum. Apple saat daha kullanışlı olabilir ama yoruyor. Hergün şarj istiyor. Bunu aktif kullanıyorum. Ortalama 10 gün gidiyor şarjı. Çevremde kullananlar var. Neredeyse telefondan çok saati şarja takıyorlar. Bu yorucu bir durum.

Koluma olur mu acaba ya aklımda bayadır watch almak var ama emin olamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri