🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

Hocam biri siyah biri beyaz. Ama direk kartın kendisi olarak soruyorsan ben şahsen Asus anakartları daha çok beğeniyorum ama tomahawkta aşırı dolu bi anakart ikisinide seçebilirsin. Back connect istiyosan asusu tercih et.
renk muhim değil bu fiyatlardan hangisini almak daha avantajlı olur asus benim de hosuma gidiyor

renk muhim değil bu fiyatlardan hangisini almak daha avantajlı olur asus benim de hosuma gidiyor
Dediğim gibi Asus biosu benim daha hoşuma gidiyor o yüzden ben Asus alırdım. Şu daha mantıklı diyemem neredeyse kafa kafaya olan iki anakart hocam.

Anakartı değiştirdikten sonra format atmama gerek var mı? Aynı işletim sistemini kullanabilir miyim?

ASROCK X870 Pro RS ile bunun arasında kaldım sizce hangisi almalıyım ?

Asrock anakartlar en son işlemci yakıyodu ama düzeltmiş olabilirler tam bilgim yok. Riske girmezdim heralde.
Bios güncellemesi ile çözülmüş, aslında beyaz bir sistem toplamak istiyorum o yüzden arada kaldım çok fark farmı bu gerçek bir fırsat mı Asrock a göre bilmiyorum

Bios güncellemesi ile çözülmüş, aslında beyaz bir sistem toplamak istiyorum o yüzden arada kaldım çok fark farmı bu gerçek bir fırsat mı Asrock a göre bilmiyorum
Hocam Asusun BTF modelini alsana back connectli bide 10 numara 5 yıldız üst segment kart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

11.882 TL sepette https://www.vatanbilgisayar.com/asu...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parafa ve kuveyte 6 taksit bunlar varsa bide 10 numara.

Üst segment bir anakart değerlendirilebilir.
emre benim sistemi tek başına toplaycaksın galiba knk teşekkür ettim

Ekler

• Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    13.1 KB · Hit: 15
Geri