2K 27 inç ıps panel monitör arıyorum. fiyat performans uygun fiyatlı monitör arıyorum. Önerdiğiniz marka model var mıdır acaba. max 8 8. arası bütçe var
kötü monitörler mi.ddawdaw
Yok yanlış mesaj atmıştım. Düzelttim. Aocun malzeme kalitesi kötü. Önermem.kötü monitörler mi
Alınabilir güzel bi model daha yeni incelemesini yaptılar zaten.
Bu fiyatlara çıkılınca daha iyi seçenekler var diye biliyorum ama monitör konusunda çok yetkin değilim sallamıyım.
Evet bütçe 10.000 TL üstüne çıkacaksa şu an en mantıklı KTC H27E6 olacaktırAlınabilir güzel bi model daha yeni incelemesini yaptılar zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyatlara çıkılınca daha iyi seçenekler var diye biliyorum ama monitör konusunda çok yetkin değilim sallamıyım.
Gigabyte arge bölümü oturmuş ve kararlaştırmış. Bir monitörü ne kadar çirkin yapabiliriz diye sonunda bu şaheser çıkmış. Ya birader bir kişi bilemi demedi o logo ne öyle diye. Reklam panosu koymuş elemanlar monitöreŞu modelede bakabilirsin pivot özelliği de var https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1436851420.html
Asusun oled monitörlerindede bu tarz bişey varya ama sadece asus rog strix logosu var. Ona mı özendiler acaba birazGigabyte arge bölümü oturmuş ve kararlaştırmış. Bir monitörü ne kadar çirkin yapabiliriz diye sonunda bu şaheser çıkmış. Ya birader bir kişi bilemi demedi o logo ne öyle diye. Reklam panosu koymuş elemanlar monitöre![]()