Bu Sistem Bu Fiyata Değer mi? Tavsiye Lazım

user101

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selam,
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum, aşağıdaki özelliklerde bir kasa buldum. Fiyatı sizce eder mi, alınır mı yoksa daha iyi alternatiflere mi bakmalıyım? Genelde Valorant, CS2 gibi oyunlar oynuyorum, arada AAA oyunlara da giriyorum. Uzun süre götürmesini istiyorum.
60.000TL Peşin fiyatına 9 taksit.

Ekler

• 17434.webp
    17434.webp
    249.4 KB · Hit: 40
Arkadaşlar selam,
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum, aşağıdaki özelliklerde bir kasa buldum. Fiyatı sizce eder mi, alınır mı yoksa daha iyi alternatiflere mi bakmalıyım? Genelde Valorant, CS2 gibi oyunlar oynuyorum, arada AAA oyunlara da giriyorum. Uzun süre götürmesini istiyorum.
Hocam senin kullanımına göre 7500x3D 5060Ti 16 GB daha uygun bir tercih olur. Taksit şartmıydı bu arada?

Hocam senin kullanımına göre 7500x3D 5060Ti 16 GB daha uygun bir tercih olur. Taksit şartmıydı bu arada?
Merhaba, evet taksitle almak zorundayım. Önerdiğiniz gibi 7500X3D ve 9060XT 16GB olan benzer sistemi PCH Amazon’da bulmuştum ve almayı düşünüyordum. Ancak firma hakkında “kargolar gönderilmiyor” şeklinde çok fazla şikayet görünce vazgeçtim.

Çok ileriye dönük bir sistem değil , 500gb ssd yetersiz , anakart giriş seviyesi güçlü işlemci almaya kalksanız patlar , psu vento :D , ram tek chanel ddr5 te çok performans kaybetmezsinizde gerek yok

Merhaba, evet taksitle almak zorundayım. Önerdiğiniz gibi 7500X3D ve 9060XT 16GB olan benzer sistemi PCH Amazon’da bulmuştum ve almayı düşünüyordum. Ancak firma hakkında “kargolar gönderilmiyor” şeklinde çok fazla şikayet görünce vazgeçtim.
Kanka cs2 valo düşünüyorsan x3d işemcilere bak özelleştirebiliyorsan birde anakartı min b650m alman yararına olur.

Hocam en fazla geç gönderir kargoyu göndermeme diye bir şey olabileceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar selam,
bence bunu alabilirsin güzel duruyor

Geri