Yardım BMW G20 veya G30 UZUN KULLANAN VAR MI?

Haklısınız. Zaten tek bir sorun için demedim. Şikayet vara g20 yazıp aratınca mesela su pompası sorunu çok var. Kapı kolu erimeside aynı bi kaç sorunu yazanda vardı. Tek tük olanları söyleemdim zaten. Normal g20 kronikleri balata bitmesi. Su kaçakları oda 80 bin sonrası için. Bide difransiyel ötmesinden dolayı difransiyel değişimi kronikleri bide rölantide titremesi kronik 4 tane var çok araştırdım belirgin kronikleri bunlar.
Kapı kolu erimesini ilk defa duydum hocam. F30 şikayetlerine bakıyor olabilirsiniz o araçlarda vardı bu durum ama g20 de hiç duymadım.

C180 coupe alırdım şahsen
Onuda düşünmedim değilde. Bmw ona göre bi tık daha kaliteli kalıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kapı kolu erimesini ilk defa duydum hocam. F30 şikayetlerine bakıyor olabilirsiniz o araçlarda vardı bu durum ama g20 de hiç duymadım.
Bilmem yanlış görmediysem öyle söyleyen vardı ama olmayada bilir tabi

w212 e250 artık eski ve gereksiz pahalı. Son 6-7 yılda bmw en iyi kalitede araba üretn firma almanlarda. G20 ve G30 ikiside gayet iyi arac 100km sonra soğutma sisteminde klasik hortum vs sorunu yaşarsın onlarda aman aman bi masraf değil.

Buna ek olarak aynı kalitede X3 bakabilirsinz SUV düşünürseniz.

w212 e250 artık eski ve gereksiz pahalı. Son 6-7 yılda bmw en iyi kalitede araba üretn firma almanlarda. G20 ve G30 ikiside gayet iyi arac 100km sonra soğutma sisteminde klasik hortum vs sorunu yaşarsın onlarda aman aman bi masraf değil.

Buna ek olarak aynı kalitede X3 bakabilirsinz SUV düşünürseniz.
Yok suv hoşuma gitmiyor sanırım g20 alıcam gibi duruyor

Geri