ACİL PARA KAZANMAM GEREK

Şimdi arkadaşlar malum düzende sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyoruz. İşsizim şu an cebimde parayı bırak boğazıma kadar borç içindryim. Ufak bir para borç bulup ne ticareti yapabilirim veya başka bir fikriniz tavsiyeniz olursa paylaşmanızı istiyorum. İyi forumlar.
Sosyal medyadan kazanmaya çalış öyle borç içindeyken borç alarak Hiçvir yere gelemezsin borç aldığın kişileri de zora sokarsın

Şimdi arkadaşlar malum düzende sıkıntı üstüne sıkıntı yaşıyoruz. İşsizim şu an cebimde parayı bırak boğazıma kadar borç içindryim. Ufak bir para borç bulup ne ticareti yapabilirim veya başka bir fikriniz tavsiyeniz olursa paylaşmanızı istiyorum. İyi forumlar.
Yövmiyeci ol

Demirci derken hocam spesifik bir iş kolu söyle
Hocam insaatda falan yövmiyeci olarak çalıştırıyorlar ya yövmiyeci ol heryere bak beğendigin parası güzel biryere gir günlük verirler demirci falan olursan aylık 80-90 k ( yemek falan da ısmarlar iş uzun sürerse )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Demirci derken hocam spesifik bir iş kolu söyle
Atıyorum yövmiyesi 3 bin olan biryere girdin diyelim 2 ayda 180 bin

Zahmetlidir yapması zordur genellikle yövmiyeli işleri çogu alanda yövmiyeci isci Calıstırıyorlar legal en etkili yöntem bu senin anlattıklarına göre

Hocam insaatda falan yövmiyeci olarak çalıştırıyorlar ya yövmiyeci ol heryere bak beğendigin parası güzel biryere gir günlük verirler demirci falan olursan aylık 80-90 k ( yemek falan da ısmarlar iş uzun sürerse )

Atıyorum yövmiyesi 3 bin olan biryere girdin diyelim 2 ayda 180 bin

Zahmetlidir yapması zordur genellikle yövmiyeli işleri çogu alanda yövmiyeci isci Calıstırıyorlar legal en etkili yöntem bu senin anlattıklarına göre
Bu işlere nerden bakıcam araştırıcam 🙏🙏

Bu işlere nerden bakıcam araştırıcam 🙏🙏
Yanınızda inşaat falan yokmu 1. Yöntem bu 2. Yöntem heryere ilan vereceksiniz yövmiyeli işçi icin irtibat numarası:0547 665 90 74 gibi heryere asacaksınız görenler arayacak sahibinden e falanda koyarsınız kendinizde ararsanız bulursunuz yalnız yövmiyeli işler zordur baya ama legal olarak daha fazla para veren yer yok varda eğer o olsaydı zaten borcunuz bukadar olmazdı o yüzden o tür meslekleri sizin için eledim

Geri