rafa gomez
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Birkaç yıla böbreği ele alırsın, dikkat et
Dedim ama dinleyen kimBirkaç yıla böbreği ele alırsın, dikkat et
Bu mesajı yazıp telefonu camdan aşağı fırlatmış galiba yazılan hicbir cevaba yanıt vermemişÇok zevkli usta yemesi. Genç yaştayım diye güveniyorum riskli yaşlara gelince bırakırım
Nelere yapmadılar kiRobota sad edit yapmışlar![]()
Aklı varsa dediklerimizi dinleyip dahiliye ye gider yoksa erken yaşta hipertansiyon oda kolesterol birde gizli tansiyon olursa ... Yı yediŞundan olursun kanka yapma
Kanka 3 basamak çıkınca şöyle olursun yapmaAklı varsa dediklerimizi dinleyip dahiliye ye gider yoksa erken yaşta hipertansiyon oda kolesterol birde gizli tansiyon olursa ... Yı yedi
Bunu daha Cok sigara tüketenler Yasar onun yaşayacagı olay buKanka 3 basamak çıkınca şöyle olursun yapma
25 yaşında şöyle bakarız elemanaBunu daha Cok sigara tüketenler Yasar onun yaşayacagı olay bu
Buna bile Sad edit yapmışlar25 yaşında şöyle bakarız elemana
En son konu sahibine de yapacaklarBuna bile Sad edit yapmışlar![]()
Sofra tuzları iyotlu olduğu için tiroid bezinde sıkıntı olabilir, olmasa da ileride ortaya çıkabilir (graves mesela)Dedim ama dinleyen kim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu mesajı yazıp telefonu camdan aşağı fırlatmış galiba yazılan hicbir cevaba yanıt vermemiş
Kaçıncıya dahiliye doktoruna gitsin dedim dinlemiyo ben napam telefonu camdan aşağı fırlatmış galibaSofra tuzları iyotlu olduğu için tiroid bezinde sıkıntı olabilir, olmasa da ileride ortaya çıkabilir (graves mesela)