Öneri Araba için elektirikli süpürge

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
96
Güçlü ,Şarjlı, hem itme hem çekme ve birçok başlığı olan modellere bakıyorum araba içi temizlik vb. işler için kullanacağım trendyoldaki 1000tl likere pek guvenemiyorum öneriniz varmi?

Bahsettiğin modeli babama almıştım 600 liraya filan denk gelmişti 1 ay önce gayet memnun kendisi tek dert edilebilecek yanı batarya olabilir şarjı 15-20 dk lık aktif kullanımda bitiyor ama işinizi görür diye düşünüyorum

7go'nun aldım sanırım bu auhma yine onlara ait. Arkadaşıma da linktekini aldım. Biz memnunuz. İşinizi fazlasıyla görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sakın kanka bayramda buna güvendik gittik aldık fıss çıktı jetonla benzinlikçidekini kullandık o çok iyi
Ultra profesyonel aramıyorsanız gayet memnun eder beklenti meselesi. Batarya hariç sıkıntılı bir şeyi yok gibi.

Son düzenleme:
7go'nun aldım sanırım bu auhma yine onlara ait. Arkadaşıma da linktekini aldım. Biz memnunuz. İşinizi fazlasıyla görür.

Ultra profesyonel aramıyorsanız gayet memnun eder beklenti meselesi. Batarya hariç sıkıntılı bir şeyi yok gibi.
Hocam toz bile temizlemedi ya

Sakın kanka bayramda buna güvendik gittik aldık fıss çıktı jetonla benzinlikçidekini kullandık o çok iyi
benzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyi

Hocam toz bile temizlemedi ya
tıptatıp aynı urunmu knk eminmisin

benzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyi
Kullanıslı değil işte hocam çekmiyor ki

tıptatıp aynı urunmu knk eminmisin
Evet kankam hatta bir sürü başlık zımbırtısı var

bende bakıyoum ama karar veremedim bu ürünler ufak tefek kırıntılar için bir şey dökülünce hemen tutup geçeceksin bekledikten sonra iyie yapışıyor bu ürünlerde yetersiz kalıyor benzinlikteki ya da evde ki gibi olmaz tabi ki
baktığım ürünler şunlar

bende bakıyoum ama karar veremedim bu ürünler ufak tefek kırıntılar için bir şey dökülünce hemen tutup geçeceksin bekledikten sonra iyie yapışıyor bu ürünlerde yetersiz kalıyor benzinlikteki ya da evde ki gibi olmaz tabi ki
baktığım ürünler şunlar

Aldınmı kanka ürünü varsa yorumun nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,748
Üyeler
193,610
Son üye
yalniz piyon
Geri