❌İndirim Bitti! ASROCK X870 Pro RS WIFI 10.999 TL SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI

kyemre058

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
817
Akakçeye göre son 1 yılın en düşük fiyatı değerlendirilebilir.
2x 7+2+1 80a DRMOS fazları var.
10 adet type A, 2 adet type C girişi mevcut.
PCI 5.0 GPU mevcut.
1 adet gen 5, 1 adet gen 4, 1 adet gen 3 m2 desteği mevcut.
WİFİ7 var. ALC1220 Ses kodeği mevcut.

X3D işlemcileri yakan anakart bu değil mi diyenler sormadan ben cevaplayayim. Son bios güncellemeleriyle gayet stabil ve sorunsuz hale geldi.
Geçmişte yapmış sonuçta, milletin işlemciler cayır cayır yanmış. Adı çıktı Bi kere güvenip 20 25 bin liralık islemcini emanet eder misin? 7500f falan takacaksan orası ayrı, ki onun için ise bu anakart pahalı oluyor maalesef

Biraz yukarıya B850 Tomahawk Max var tabii ki bu daha iyi ondan ama Tomahawk daha risksiz gibi.

Site baya bir şey getirmiş.

Bayadır bu fiyatta zaten 2 haftadır falan.

Tomahawk modelinde de sıkıntı yaşayan var hocam. Daha doğrusu AM5 de MSI anakartlardan çok şikayet okudum. Kimisinde sorunsuz çalışan şeyler kimisinde zulüm olmuş niyeyse.
Teknoloji işi sanş işi zaten hocam. Bence denenebilir yeni bios ile çözüldü diyenler var ama ben risk almazdım.

Tomahawk modelinde de sıkıntı yaşayan var hocam. Daha doğrusu AM5 de MSI anakartlardan çok şikayet okudum. Kimisinde sorunsuz çalışan şeyler kimisinde zulüm olmuş niyeyse.
Teknoloji gelişti sorunsuz marka yok resmen çaktırmadan 1 sene yavaş yavaş anakart zam yaptılar kimse uyanmadı sinsi sinsi.

Akakçeye göre son 1 yılın en düşük fiyatı değerlendirilebilir.
2x 7+2+1 80a DRMOS fazları var.
10 adet type A, 2 adet type C girişi mevcut.
PCI 5.0 GPU mevcut.
1 adet gen 5, 1 adet gen 4, 1 adet gen 3 m2 desteği mevcut.
WİFİ7 var. ALC1220 Ses kodeği mevcut.
Tasarımı yakıyor 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🤭

Geçmişte yapmış sonuçta, milletin işlemciler cayır cayır yanmış. Adı çıktı Bi kere güvenip 20 25 bin liralık islemcini emanet eder misin? 7500f falan takacaksan orası ayrı, ki onun için ise bu anakart pahalı oluyor maalesef
Doğrudur herkesin kendi fikri ama ben ederim dememiştim. Soru geleceğini tahmin edip önden cevaplamış oldum sadece bu.

Geri