Hangi konsolu almalıyım şu an, indirim gelir mi yakın dönemde

deLorean

80+
Reaksiyon skoru
6
merhaba dostlar, kardeşim karne hediyesi olarak konsol istiyor benden de konsol geçmişi olan biri değilim pek, hakim değilim bu nedenle piyasasına. oyun fiyatları çok pahalı geldi gözüme bu nedenle kırık ps4'lere bakayım dedim prosu 16.800 slimi 14.800 civarı. almalı mıyım diye burada konu açmıştım herkes alma aşırı fiyat bunlar dedi de ps5'e de baktığımda slimler 30k civarı ve oyunlar da çok para, xbox bakmak istedim ama orada da kafam çok karıştı. konsol geçmişim olmadığı için muhtemelen ps4 pro vs de alsam görsel olarak üzmez beni oyunlar ama 16.800 pahalı denildiği için arada kaldım. xboxda da pass mantığı varmış galiba, konsol ucuzmuş yanlış anlamadıysam. şahsen oyunlara çok para vermek istemeyen ve güncel oyunları da takip etmek için ekstra çaba sarf etmeyen biri ne almalı ve hangi fiyattan almalı onu merk ediyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

ps5 alma hacım en ufak bir oyun 3500 4000 lira ps4 de geçmişte kaldı xbox alsan gamepass alıyosun tonla oyunu oynayabiliyosun çocuk sıkılınca da satarsın zaten

Geri