GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
488
3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir

Fenerbahçe tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti

Bir fenerli olarak ömrümde fenerin bukadar kötü oynadığı bir maç görmedim isim transferi yerine performans transferine geçtiğimiz sezon şampiyon oluruz keremi taraftarin gazıyla aldik elimizde patladi edersonu calim atacaz diye 25m para verdik ( 2 yil kalirsa 20m daha gidecek) oda patladı beklerin orta acamiyor saneyi önceki mac yok eden levent yerine ne defans yapabilen nede orta acan brownla basliyorsun talisca tüm onemli maçlarda penaltıyi atamadı zaten bu talisca sevgidi nerden geliyor millete anlamiyom ne adam geçiyor ne hızlı ne çevik ayağına top gelecek önü boş olacsk biraz gerilip vuracakta oooo onu yiğit efe de atar lookman osimhen gibi adamlar lazim bize tedescoyu gönderirlerse bir büyük hata daha yaparlar

Sane'nin pozisyonu (izleyin) iki kere penaltıydı. Bu açık penaltıyı vermezsen GS hırslanır cezayı keser. Fenere nefes bile aldırmadı.

1777234140588.webp
1777234144588.webp

Sane'nin penaltısını vermedi
Sanches'e penaltı pozisyonunda sarı kart vermedi
Ederson'u, Sane'nin penaltı pozisyonunda VAR'ı atmalıydı, kafa kafaya geldiler falan.
Bir kişi de Galatasaray'lı bir oyuncuya sert girdi, sarı kart vermedi.
Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı, tartışmasız penaltıydı.

Yani bizim penaltıyı vermese ve berabere bitse veya yenilsek ortalık ayağa kalkardı.

Onun dışında bir sıkıntısı yoktu hakemin bence.

3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir
İzlenmeyecek derecede kötü bir maçtı sezon başındaki fenerle alakası olmayan bir oyun forvetsiz bir takım 19 yaşında bi eleman getirmişler bir de medet umuyorlar fenerin 12 senedir şampiyon olmamasının sebebi defans hattı ve forvet hattıdır yıldız bir forvet almadıkları sürece bu süreç böyle devam edecektir defans hattında kim var ??? skriniar hariç bana gerçekten iyi defans yapan oyuncu varsa söyleyin oosterwoldesiymiş semedosuymuş bunların hiç biri fenerbahçenin ilk 11 oyuncusu olamaz bugün bir kere daha görmüş olduk rezalet tamamen rezalet tedesco hakkında da görüşlerimi söylüyorum bu adam ne kadar iyi bir hoca gibi gözüksede taktik konusunda zayıf bir t.d anadolu takımlarına karşı hiç bir taktik yapamayıp SADECE GERİ PAS YAPMAKTAN BAŞKA BİR HALT YAPAMAYAN BİR OYUN SİSTEMİ VAR gerçekten yazık takımda kimse bu forma için yeteri kadar değer vermiyor nerde eskisi gibi takım ruhu gerçekten üzülüyorum şu takımın şu haline eski maçları açıp izledikçe aradaki dağlar kadar fark acı verici.....

Bir fenerli olarak ömrümde fenerin bukadar kötü oynadığı bir maç görmedim isim transferi yerine performans transferine geçtiğimiz sezon şampiyon oluruz keremi taraftarin gazıyla aldik elimizde patladi edersonu calim atacaz diye 25m para verdik ( 2 yil kalirsa 20m daha gidecek) oda patladı beklerin orta acamiyor saneyi önceki mac yok eden levent yerine ne defans yapabilen nede orta acan brownla basliyorsun talisca tüm onemli maçlarda penaltıyi atamadı zaten bu talisca sevgidi nerden geliyor millete anlamiyom ne adam geçiyor ne hızlı ne çevik ayağına top gelecek önü boş olacsk biraz gerilip vuracakta oooo onu yiğit efe de atar lookman osimhen gibi adamlar lazim bize tedescoyu gönderirlerse bir büyük hata daha yaparlar
Rezalet bir hakem yonrtimi vardı. Sacma kararlar verdi bi takimin daha cok isine geldi tabii ki. Ederson konusuna katilmiyorum.
1.Ederson kurtarislari ile one cikan kaleci degil. Top ile oynama konusunda iyi olan oyun kurucu tarzda kalecidir uzun pas isabeti iyidir. Biz kullanmiyoruz
2.defans hatti rezalet durumda formsuz bir caglar, tecrubesiz yigit efe(gelecek icin tecrube kazanir ama kazanirken yapilan hata takima zarar verebilir), bekten stoper olmus oosterwolde... takimda 1 tane saglam oynayan stoper var skriniar o da olmayinca pozisyon bile alamayan savunmamiz var.
3. Gecen rize de ederson topa cikti gol yedik. Cikmasa oyuncumuz rakip engelleyemiyor rakip atarsa atacak atamazsa kimse kahraman olmayacak. Rize de ederson topa cikarken bizim oyuncu ile carpisiyor. Cikamayacaksan neden kaleciye engel olursun. Oyuncu bizim olmasa gol iptal olur faul olur. Bu macta yine ayni olay mert topu tutuyor bizim oyuncular pozisyon basindan beri kalecinin onunde bekliyorlar. Isin komigi orada rakip bile yok e bu oyuncular kimi tutuyor kaleci de topa bakarken onundekini goremiyor carpiyor hata cikiyor ortaya.

Ben fenerden umudumu keseli çok yıllar oldu hala umutlu olanları görünce şaşırıyorum

kulübü kapatın da gidelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri