cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 488
3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir
kolaydı kardeşim ez3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir
İzlenmeyecek derecede kötü bir maçtı sezon başındaki fenerle alakası olmayan bir oyun forvetsiz bir takım 19 yaşında bi eleman getirmişler bir de medet umuyorlar fenerin 12 senedir şampiyon olmamasının sebebi defans hattı ve forvet hattıdır yıldız bir forvet almadıkları sürece bu süreç böyle devam edecektir defans hattında kim var ??? skriniar hariç bana gerçekten iyi defans yapan oyuncu varsa söyleyin oosterwoldesiymiş semedosuymuş bunların hiç biri fenerbahçenin ilk 11 oyuncusu olamaz bugün bir kere daha görmüş olduk rezalet tamamen rezalet tedesco hakkında da görüşlerimi söylüyorum bu adam ne kadar iyi bir hoca gibi gözüksede taktik konusunda zayıf bir t.d anadolu takımlarına karşı hiç bir taktik yapamayıp SADECE GERİ PAS YAPMAKTAN BAŞKA BİR HALT YAPAMAYAN BİR OYUN SİSTEMİ VAR gerçekten yazık takımda kimse bu forma için yeteri kadar değer vermiyor nerde eskisi gibi takım ruhu gerçekten üzülüyorum şu takımın şu haline eski maçları açıp izledikçe aradaki dağlar kadar fark acı verici.....3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir
Rezalet bir hakem yonrtimi vardı. Sacma kararlar verdi bi takimin daha cok isine geldi tabii ki. Ederson konusuna katilmiyorum.Bir fenerli olarak ömrümde fenerin bukadar kötü oynadığı bir maç görmedim isim transferi yerine performans transferine geçtiğimiz sezon şampiyon oluruz keremi taraftarin gazıyla aldik elimizde patladi edersonu calim atacaz diye 25m para verdik ( 2 yil kalirsa 20m daha gidecek) oda patladı beklerin orta acamiyor saneyi önceki mac yok eden levent yerine ne defans yapabilen nede orta acan brownla basliyorsun talisca tüm onemli maçlarda penaltıyi atamadı zaten bu talisca sevgidi nerden geliyor millete anlamiyom ne adam geçiyor ne hızlı ne çevik ayağına top gelecek önü boş olacsk biraz gerilip vuracakta oooo onu yiğit efe de atar lookman osimhen gibi adamlar lazim bize tedescoyu gönderirlerse bir büyük hata daha yaparlar