Çözüldü✓ Kafa üstü kablosuz kulaklık arıyorum Beyaz

Reaksiyon skoru
45
Bütçe
4000
bütçem 3k ile 5k arası ufak bir araştırma yaptım ama wraith ten var hyperx var bu fiyat bantlarına kablosuz beyaz olarak arıyorum sistemim beyaz olduğu içim stellseries çok pahalı geliyor 7k o fiyata değmez 3 daha koyar anakart alırım yardımcı olursanız sevinirim

baktıklarım bunlardı öneriniz varsa söylerseniz sevinirim

hocam x9 pro kullanıyorum ve genel anlamda fazlasıyla memnunum. sadece beyaz renginde pop filtrenin sararması gibi bi durum vardı sanırım. Onun dışında kulaklık kendi başına çok iyi. Pek uzun olmayan bir incelemesini de forumda paylaşmıştım oradan isterseniz inceleyebilirsiniz.
V9'da x9'un daha rekabetçi oyunlar için olan hali diyebilirim.
ATK N9 önermem çok fazla kronik sorunu var.
Cloud 3 S ile alakalı bir şey diyemiyorum.

Son birkaç gündür bunlara bakıyorum belki hoşuna gider.

Son birkaç gündür bunlara bakıyorum belki hoşuna gider.

bu ikisi arasında ki fark ne dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam x9 pro kullanıyorum ve genel anlamda fazlasıyla memnunum. sadece beyaz renginde pop filtrenin sararması gibi bi durum vardı sanırım. Onun dışında kulaklık kendi başına çok iyi. Pek uzun olmayan bir incelemesini de forumda paylaşmıştım oradan isterseniz inceleyebilirsiniz.
V9'da x9'un daha rekabetçi oyunlar için olan hali diyebilirim.
ATK N9 önermem çok fazla kronik sorunu var.
Cloud 3 S ile alakalı bir şey diyemiyorum.
peki üstündeki mikrofonlar çıkarılabiliyormu

bu ikisi arasında ki fark ne dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki üstündeki mikrofonlar çıkarılabiliyormu
hocam x9'da da v9'da da mikrofonlar çıkarılabiliyor.
Atılan steelseries kulaklıklarda da, 3X ayrıca xboxa bağlanabiliyor onun dışında bir farkları yok diye biliyorum. Mchose X9/V9 ile karşılaştıracak olursak genel toplamda kağıt üzerinde hemen hemen eşit durduklarını söyleyebilirim. Steelseries yazılım ve malzeme tarafında üstünken Mchose'de batarya ve fiyat olarak daha tatlı.

x9 pro kullanıyorum gayet güzel .ama bir daha kulaklık aldığıamda hyperx alırım

hocam x9'da da v9'da da mikrofonlar çıkarılabiliyor.
Atılan steelseries kulaklıklarda da, 3X ayrıca xboxa bağlanabiliyor onun dışında bir farkları yok diye biliyorum. Mchose X9/V9 ile karşılaştıracak olursak genel toplamda kağıt üzerinde hemen hemen eşit durduklarını söyleyebilirim. Steelseries yazılım ve malzeme tarafında üstünken Mchose'de batarya ve fiyat olarak daha tatlı.
arkadaşın belirttiği gibi.

Geri