Bu ay içerisinde ben de telefon satın alacağım. Benim bütçe de 15k civarıydı ve bana da bu tür telefon önerileri geldi. Çok kararsız kaldım. Gelen modeller Samsung A26/A36/A56,CMF Phone 1, Magic 8 lite, Redmi note 15 pro 256gb önerileri geldi. Benim arkadaş Oppo A5 5G satın aldı. Fakat şimdi ben biraz araştırdım ve ekranı lcd alınmaz gibi yorumlar var. CMF Phone 1 ve Oppo A5 5G aynı fiyatlardalar bu yüzden Oppo A5'den vazgeçtim. CMF öven bir iki kişi daha gördüm yani acaba alınır mı diyorum, Ama nfc olmaması biraz sıkıntı olabilir. . Komuşumuz telefoncu, Redmi note 14 pro için 13k₺ ve redmi note 13(sanıırm pro) yurtdışı için 12k₺ civarı fiyat verdi. Elinde GT 30 olduğunu da söyledi. Telefonda joystick falan var diyordu ama hangi telefondan bahsetti anlamadım. Bir tane gt 30 buldu, o da Infinix GT 30 5G, verdiği fiyat 16k₺'ydi sanırım ama zaten sıfırı o kadar. Tekrar konuşmam gerekecek sanırım fiyatı yanlış hatırlıyor da olabilirim. 14k₺'de demiş olabilir. Ama bu konu hakkında kafam çok karışık, A36 için çok ısınıyor diyorlar, bu yüzden A36 ya da mesafeli bakıyorum.