CMF Phone 1 8/256 14299TL mantıklı mı?

nfc dert değilse nothing kullanıcısıyım alınır ama e devlet için bile nfc gerekebiliyor karar sizde nfc şart değilse al geç düşünme bile
dert değilde lazım olduğunda ne yapıyorsunuz mesela hocam banka uygulamasını kurarken kimlik okutmamı isteyecek muhtemelen nasıl çözerim?

merhaba arkadaşlar babamın telefonu bozuldu ona bir telefon almam lazım acilen. bu telefonda amazonda 6 taksit yapıyor başka hiçbir telefonda görmedim ben taksit olayını. taksit olursa çok iyi olur benim için. bu telefonu bu fiyata almak mantıklı mı? birkaç ay önce 9k civarına 128lik modeli satılmıştı aslında içim gidiyor bu parayı vermek istemiyorumda bu fiyat bandında da başka seçenek yok gibi. başka tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Benimde almayı planladığım ve almak istediğim bir telefondu. Ancak şuanki fiyatı sebebiyle alınmasını mantıklı bulmuyorum. Onun yerine bütçenizi mümkünse arttırıp 20k seviyelerinde bir telefon aramanızı tavsiye ederim.

cikabilirseniz bu daha mantikli
busa sarj cihazi kutudan cikmiyor cunku

Son düzenleme:
cikabilirseniz bu daha mantikli
busa sarj cihazi kutudan cikmiyor cunku
hocam acil olmasa çıkarım hiç sorun değilde dediğim gibi nakit yok elimde taksit lazım bana. şarj aleti var elimde zaten spigenin 45w'lık modeli.

arkadaşlar bu arada amazonda 128lik versiyon 12899tlymiş ben onu görmemiştim 256 sipariş verdim. 128 yeter diyorsanız o daha ucuz yine taksit yapılıyor o daha mantıklı. akakçe ve epeyde gözükmüyor nedense.

Son düzenleme:
Telefon geldi vallahi çok hoşuma gitti malzeme kalitesi kötü diyenleri felan gördüm hiç alakasi yok gayet kaliteli hissettiriyor.
Aile boyu bir kaç yıldır Samsung kullaniyoruz ben bundan önce oneplus kullanıyordum. O saf android hissini özlemişim yağ gibi akıyor telefon. Keşke kendime alsaymisim zamanında 9500tl iken.

Bu ay içerisinde ben de telefon satın alacağım. Benim bütçe de 15k civarıydı ve bana da bu tür telefon önerileri geldi. Çok kararsız kaldım. Gelen modeller Samsung A26/A36/A56,CMF Phone 1, Magic 8 lite, Redmi note 15 pro 256gb önerileri geldi. Benim arkadaş Oppo A5 5G satın aldı. Fakat şimdi ben biraz araştırdım ve ekranı lcd alınmaz gibi yorumlar var. CMF Phone 1 ve Oppo A5 5G aynı fiyatlardalar bu yüzden Oppo A5'den vazgeçtim. CMF öven bir iki kişi daha gördüm yani acaba alınır mı diyorum, Ama nfc olmaması biraz sıkıntı olabilir. . Komuşumuz telefoncu, Redmi note 14 pro için 13k₺ ve redmi note 13(sanıırm pro) yurtdışı için 12k₺ civarı fiyat verdi. Elinde GT 30 olduğunu da söyledi. Telefonda joystick falan var diyordu ama hangi telefondan bahsetti anlamadım. Bir tane gt 30 buldu, o da Infinix GT 30 5G, verdiği fiyat 16k₺'ydi sanırım ama zaten sıfırı o kadar. Tekrar konuşmam gerekecek sanırım fiyatı yanlış hatırlıyor da olabilirim. 14k₺'de demiş olabilir. Ama bu konu hakkında kafam çok karışık, A36 için çok ısınıyor diyorlar, bu yüzden A36 ya da mesafeli bakıyorum.

Telefon geldi vallahi çok hoşuma gitti malzeme kalitesi kötü diyenleri felan gördüm hiç alakasi yok gayet kaliteli hissettiriyor.
Aile boyu bir kaç yıldır Samsung kullaniyoruz ben bundan önce oneplus kullanıyordum. O saf android hissini özlemişim yağ gibi akıyor telefon. Keşke kendime alsaymisim zamanında 9500tl iken.
Zaten Nothingin kurucusu eski One Plus kurucularından Carl Pei :kekw: Gülegüle kullanın hocam bende phone (3) kullanıyorum mükemmel görenler aşık oluyor bende keyifle kullanıyorum.

Geri