CS Faceit Nasıl Gelişilebilir?

1.6 zorunlu değil tabikide benim eski alışkanlıklar o önemli olan mouse kullanımı arttırmak bilek kontrolü

Dostum o surf senin oyun içi hareketlerini değiştiriyor emin olabilirsin sadece aim ile olmaz utilty kullanımı ve kafanda bir plan olması gamesense geliştirir ben takımdaki top frag ım diğerleri trolledi maç gitti demek doğru bir bahane ama solo oyuncu için kaybetmenin telafisi yok yapacağın şey 3 awp olan ***** takıma karşı açıklarını kapatacak şekilde oynamak eğer sende scout awp yapıp entry aldım öldüm takımın en iyisiyim ayaklarına giriyorsan yükselmek zor takım içinde 3rd olup taktiklerinle maç kazandır bak bakalım nasıl daha çok maç kazanıyorsun heleki bunu soloda yapmak gerçekten oyunculuk istiyor her maç ilk kez tanıdığın 4 elemana ingilizce taktik anlatmak fln zor..
Ben TCL grubundan 2 arkadaşımla 3 kişi bulup giriyoruz ben sadece adam vurayım yeter kafasıyla düşünürsem neden maç gireyim kaybedeceğimi bilerek tek başına olacak iş değil bilek kontrolü adamın belki standartlarında değil bilekten değil düşük sens ile koldan oynuyor adam ben sadece surf yapmadım ama 8lvl olarak her maç garanti 20 üstü kill alıyorum sadece kendi düşüncemi belirttim surf yapmak isterse gönlü bilir.

Hocam çoktan 300 maçtayım 🥴 150 maçta 10 level olmak çok iyi. Ben şuanlık 8 olmak istiyorum aim training atıyorum dm surf aimbotzde aim takip vs yapıyorum aimim için. Utility olayı d2 de gerçekten işimi kolaylaştırıyor, en çok winrate orda. Utilitye ek olarak önerdiğiniz bir şey var mı? Ve merak ettim solo mu oynadınız?
Solo kastım. D2 dışında kumar oynuyorsunuz benim anladığım. Basic smoke ve flashları bilseniz yeter diğer mapler için. Surf hiç oynamadım, aim takip vs kasmaya gerek yok bence o kadar. ak alıp kill kasıp ısınıp giriyordum. Oyun bilgisi için dediğim adamı izleseniz yeterli olur

Evet dediğiniz adama baktım levele göre analiz yapıyor, sizin düşüncenize göre de utility çok önemli sanırım. D2 de bile bazen utility kullanılsa da lose alınabiliyor ama cidden baya etkili util kullanımı. Teşekkürler
Solo kastım. D2 dışında kumar oynuyorsunuz benim anladığım. Basic smoke ve flashları bilseniz yeter diğer mapler için. Surf hiç oynamadım, aim takip vs kasmaya gerek yok bence o kadar. ak alıp kill kasıp ısınıp giriyordum. Oyun bilgisi için dediğim adamı izleseniz yeterli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri