Ben TCL grubundan 2 arkadaşımla 3 kişi bulup giriyoruz ben sadece adam vurayım yeter kafasıyla düşünürsem neden maç gireyim kaybedeceğimi bilerek tek başına olacak iş değil bilek kontrolü adamın belki standartlarında değil bilekten değil düşük sens ile koldan oynuyor adam ben sadece surf yapmadım ama 8lvl olarak her maç garanti 20 üstü kill alıyorum sadece kendi düşüncemi belirttim surf yapmak isterse gönlü bilir.1.6 zorunlu değil tabikide benim eski alışkanlıklar o önemli olan mouse kullanımı arttırmak bilek kontrolü
Dostum o surf senin oyun içi hareketlerini değiştiriyor emin olabilirsin sadece aim ile olmaz utilty kullanımı ve kafanda bir plan olması gamesense geliştirir ben takımdaki top frag ım diğerleri trolledi maç gitti demek doğru bir bahane ama solo oyuncu için kaybetmenin telafisi yok yapacağın şey 3 awp olan ***** takıma karşı açıklarını kapatacak şekilde oynamak eğer sende scout awp yapıp entry aldım öldüm takımın en iyisiyim ayaklarına giriyorsan yükselmek zor takım içinde 3rd olup taktiklerinle maç kazandır bak bakalım nasıl daha çok maç kazanıyorsun heleki bunu soloda yapmak gerçekten oyunculuk istiyor her maç ilk kez tanıdığın 4 elemana ingilizce taktik anlatmak fln zor..