Maksimum 1.9 Milyona Araba Önerisi

2.080 e qasqhai vardı sanki

maksimum 1.9 milyona araba onerisi yapar misiniz gencim uzmeyecek yakisikli araba lazim
reis biraz daha detay verirsen dizel, benzin otomatik manuel sadece yakışıklı olması mı gerekli :D

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Turkiyede ikinci el arac alinmaz cunku dolandiricilik bol. Sifir aracta misliyle degisim gibi hukuki bir hakkin var ama 2. El aracta mahkemeler cok uzun surer nolacagi da bello degil. Kisaca sifir almaktan baska yol yok. Otv odememek icin ford tourneo doblo vb otvsi dusuk arac bakmak lazim. He keriz gibi yuzde 80 otv odeyen varsa bisey diyemem kendi zevki

superb

Turkiyede ikinci el arac alinmaz cunku dolandiricilik bol. Sifir aracta misliyle degisim gibi hukuki bir hakkin var ama 2. El aracta mahkemeler cok uzun surer nolacagi da bello degil. Kisaca sifir almaktan baska yol yok. Otv odememek icin ford tourneo doblo vb otvsi dusuk arac bakmak lazim. He keriz gibi yuzde 80 otv odeyen varsa bisey diyemem kendi zevki
Adam diyor ki gencim güzel bir arabaya bineyim. Sen diyosun ki courier doblo al. Bagaja tutun koyup sanayide tütünde satsın mi hocam. Adamin muhtemelen zaten son parasi değildir

Adam diyor ki gencim güzel bir arabaya bineyim. Sen diyosun ki courier doblo al. Bagaja tutun koyup sanayide tütünde satsın mi hocam. Adamin muhtemelen zaten son parasi değildir
Ben koymuyorum yuzzde 80 otv. Hatta dunyada hicbir ulkede yok. Yani kerizlik testini ben yapmiyorum kusura bakmayin benlik bi durum yok

ben olsam togg'daki 800k faizsiz kredi fırsatını kullanıp yatırım yapardım
sonra bütçeyi arttırıp daha iyi bir araç alınabilir

Geri