rosaliarzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
maksimum 1.9 milyona araba onerisi yapar misiniz gencim uzmeyecek yakisikli araba lazim
reis biraz daha detay verirsen dizel, benzin otomatik manuel sadece yakışıklı olması mı gereklimaksimum 1.9 milyona araba onerisi yapar misiniz gencim uzmeyecek yakisikli araba lazim
İoniq 6maksimum 1.9 milyona araba onerisi yapar misiniz gencim uzmeyecek yakisikli araba lazim
Adam diyor ki gencim güzel bir arabaya bineyim. Sen diyosun ki courier doblo al. Bagaja tutun koyup sanayide tütünde satsın mi hocam. Adamin muhtemelen zaten son parasi değildirTurkiyede ikinci el arac alinmaz cunku dolandiricilik bol. Sifir aracta misliyle degisim gibi hukuki bir hakkin var ama 2. El aracta mahkemeler cok uzun surer nolacagi da bello degil. Kisaca sifir almaktan baska yol yok. Otv odememek icin ford tourneo doblo vb otvsi dusuk arac bakmak lazim. He keriz gibi yuzde 80 otv odeyen varsa bisey diyemem kendi zevki
2018 ve üstü 3.20d veya 2017 3.18d aynı motorlar çok memnun eder sizimaksimum 1.9 milyona araba onerisi yapar misiniz gencim uzmeyecek yakisikli araba lazim
Ben koymuyorum yuzzde 80 otv. Hatta dunyada hicbir ulkede yok. Yani kerizlik testini ben yapmiyorum kusura bakmayin benlik bi durum yokAdam diyor ki gencim güzel bir arabaya bineyim. Sen diyosun ki courier doblo al. Bagaja tutun koyup sanayide tütünde satsın mi hocam. Adamin muhtemelen zaten son parasi değildir