🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunu alamayan varsa hakkını helal etsin, bana lazımdı baya :D Uzun aradan sonra depodan ürün alabilmek iyi hissettirdi.

Alıntıyı görüntüle
Ben öğlen alıp iptal ettim. Yan parmak kısımları çok çabuk sararıyor. Aynı ürünü sıfır almıştım 2 haftada sarardı.

Neyin fırsatı dalgamı geçiyonuz ya 30k'ya sıfırı satılıyor 9070 bu kart. 34'e 9070xt alıyorsun. 1500TL için marka garantisini riske atıp ikinci el depo ürünü alınır mı? ? En az 4k bi fark olması lazımki böyle üründe depo ürünü alınsın. 1500TL fark için depo ürünü almak akıl kârı değil, arada pulse sıfırı 26 civarına düşüyor. Depo şuanki piyasada hiç mantıklı değil, %20 ile falan anca alınabilir oluyor. Bazen tek tuk dusuyorda bizede onlar denk gelmiyor.
rx 9070 nitro+ ın 30kya düştüğü fırsattan bahsediyorum o bir daha gelmeyebilir şu an var mı? YOK

rx 9070 nitro+ ın 30kya düştüğü fırsattan bahsediyorum o bir daha gelmeyebilir şu an var mı? YOK
O düşmedi normal fiyatıydı, stok yenilediler sadece. Kimse gidipte nitro diye 9070xt 33.500 34'ken 30 üstüne nitro diye 9070 almaz. Çok mantıksız olur.
Sıfırı 30k olan üründe depodan 28.500'e marka garantisine sorun olacakmi ihtimaliyle alınmaz.

O düşmedi normal fiyatıydı, stok yenilediler sadece. Kimse gidipte nitro diye 9070xt 33.500 34'ken 30 üstüne nitro diye 9070 almaz. Çok mantıksız olur.
Sıfırı 30k olan üründe depodan 28.500'e marka garantisine sorun olacakmi ihtimaliyle alınmaz.
tepe model olduğu için giriş seviyelerle kıyaslamak doğru olmaz şu an 9070 xt 34700tl herkes 4700tl çıkaramıyor ayda yılda 1 27-28 e 9070 pulse düşünce her an o fiyatlara bulunabilir olmuyor depo ürününün konuyla alakası yok 30kya nitro 9070 bir daha gelir mi bilinmez ondan bahsediyorum

tepe model olduğu için giriş seviyelerle kıyaslamak doğru olmaz şu an 9070 xt 34700tl herkes 4700tl çıkaramıyor ayda yılda 1 27-28 e 9070 pulse düşünce her an o fiyatlara bulunabilir olmuyor depo ürününün konuyla alakası yok 30kya nitro 9070 bir daha gelir mi bilinmez ondan bahsediyorum
30k ya gelse keşke direk alırım bu sefer

9070 pulse 26'ya bu ay 2,3 kere düştü. 9070xt'lerde peşin fiyatına 9 taksit var. Bence 30'a nitro fırsat değil alınabilecek guzel fiyat ama fırsat diyemem. Zaten olmasi gereken fiyat o. O rakamin ustune ciksam zaten taksitli XT bakarım mantıken. Tabi herkesin fırsat algısı farklı, neyse konu karismasin :D

Beyler bende seneye laptop,monitör,kulaklık,mouse alıcam inşallahta bunlardan birisi bile depodan düşer mi? Ne dersiniz. Normalde prensip meselesi olarak 2.el monitör,kulaklık,mouse almıyorum. Ancak burda heralde biraz farklı işliyo sistem. Biri detaylıca anlatabilir mi? Üşenmesse. Konuyu bayadır takip ediyorum ancak sistemin nasıl çalıştığını hala tam bilmiyorum.

Beyler bende seneye laptop,monitör,kulaklık,mouse alıcam inşallahta bunlardan birisi bile depodan düşer mi? Ne dersiniz. Normalde prensip meselesi olarak 2.el monitör,kulaklık,mouse almıyorum. Ancak burda heralde biraz farklı işliyo sistem. Biri detaylıca anlatabilir mi? Üşenmesse. Konuyu bayadır takip ediyorum ancak sistemin nasıl çalıştığını hala tam bilmiyorum.
Laptop düşmezde diğer hepsi düşer. Mac dusuyor genelde sadece.

düşüyolar ama burada yavaş kalınabilir

Dualsense Edge elime ulaştı, Bilkom ürünün ilk satışının yapıldığı faturaya sahip değilseniz ürün garanti kapsamında değildir gibi bir bilgi verdi. Aynı şekilde Amazon’da biz 1 yıl garanti veriyoruz fakat marka garantisi yok dedi. Bana biraz saçma geldi açıkçası bilgisi veya deneyimi olan?
Bu kötü oldu geçmiş olsun hocam

Geri