3-5K kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
6
Büyük bir hevesle aldığım ATK N9 kulaklığım maalesef bozuk çıktı ve iade etmek zorunda kaldım. Bütçeyi biraz artırıp G733 almayı düşündüm ancak onun da mikrofon kalitesinin yetersiz olduğunu gördüm. Ses kalitesinden ödün vermeyen, özellikle mikrofon performansı güçlü ve kaliteli kulaklık önerisi olan varsa çok sevinirim.

3k-5k arası net bir bildiğim kulaklık yok. Rastgele önermek istemedim. Şunlara bakabilirsin.

bir tanesi 2k diğerleri 5-5.5k arası ben sana bildiğim ürün önermek için bunları önerebilirim. Bütçe çıkarsa bakarsın. 2k lığı da ucuz diyip geçme bak derim.

3k-5k arası net bir bildiğim kulaklık yok. Rastgele önermek istemedim. Şunlara bakabilirsin.

bir tanesi 2k diğerleri 5-5.5k arası ben sana bildiğim ürün önermek için bunları önerebilirim. Bütçe çıkarsa bakarsın. 2k lığı da ucuz diyip geçme bak derim.
öneri için saol hocam ama kablolu düşünmüyorum

Büyük bir hevesle aldığım ATK N9 kulaklığım maalesef bozuk çıktı ve iade etmek zorunda kaldım. Bütçeyi biraz artırıp G733 almayı düşündüm ancak onun da mikrofon kalitesinin yetersiz olduğunu gördüm. Ses kalitesinden ödün vermeyen, özellikle mikrofon performansı güçlü ve kaliteli kulaklık önerisi olan varsa çok sevinirim.
kullanıyorum gayet iyi

yok hocam 2 si kablosuz da V2x için dedim saol yinede
Razer kablolu-kablosuz hyperx sadece kablosuz :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanıyorum gayet iyi
Hocam fifine'ı ilk defa sizden görüyorum.

hocam bu alıp sorun yaşadığım 2. kulaklık öncesinde mchoise alıp sorun yaşamıştım o yüzden türkiye garantili razer gibi markalar bakıyorum sadece kullanıp öneren varmı diye yazdım teşekkür ederim yinede önerin için
kullanıyorum gayet iyi

Geri