🔥İndirim HyperX Cloud III S Siyah - 5.349 TL

Hocam şimdi mesajınızı görünce baktım da evet son 2 ürün diyor, ben 15:30 da baktığımda stok bitmişti.
Aldınız mı hocam bari :) 300 daha verip kırmızısını almayı istiyordum da full siyah daha karizmatik gözüktü gözüme

Evet hocam bende tam alacaktım stoğu bitti, şuanda da son 2 ürün olarak gözüküyor alsam sıkıntı çıkar mı bilemedim.
Hocam bence alın gitsin millet yıllarca kullanıp bi sıkıntı yaşamamış sadece deri dökülmesi oluyormuş 1.- 2. senesinde filan

Bu bütçede kablosuz olarak en iyisi midir ? Kullanan varsa ses ve mikrofon kalitesi nasıl acaba ?
Hocam ben 2 farklı yerden de aldım denedim hali hazırda kablolu cloud2 kullanıcısıyım, ses seviyesi %100 ken ana ekranda videolarda falan çok iyi ama oyunda sesler bi anda ses seviyesi %100 olmasına rağmen sanki %50 olmuş gibi azalıyor bi türlü çözemedim o olayı

Hocam ben 2 farklı yerden de aldım denedim hali hazırda kablolu cloud2 kullanıcısıyım, ses seviyesi %100 ken ana ekranda videolarda falan çok iyi ama oyunda sesler bi anda ses seviyesi %100 olmasına rağmen sanki %50 olmuş gibi azalıyor bi türlü çözemedim o olayı
Hocam diğer konuda eq ayarı falan demişler bende daha bilmiyorum gelince detaylı bakıcam siz ayar yaptınız mı onunla alakası olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkimize de hayırlı olsun hocam :)
Sağolasın hocam hayırlısı olsun bakalım :D

hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo

En güzel yanı sarjının çok uzun süre gitmesi mikrofonu güzel hem bluetooth hem 2.4ghz olması güzel oyunlarda iyi ama muzik film için tatmin etmiyor yaklaşık 4-5 ay kullandım ve yeni sattım.

Hocam diğer konuda eq ayarı falan demişler bende daha bilmiyorum gelince detaylı bakıcam siz ayar yaptınız mı onunla alakası olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolasın hocam hayırlısı olsun bakalım :D
Çok şey denedim eq ayarlarıyla olmuyor malesef, mermi sesleri fazla ayak sesleri az geliyor ve mermi sesleri patlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,069
Üyeler
193,243
Son üye
CeLqe
Geri