Goodbydpi Steam /Pupg/ Sorunu!

Reaksiyon skoru
10
goodbydpi dan mı kaynaklı bilmiyorum ama pubg ye girerken yükleniyor ekranında çok bekletiyor kozmatikelr market kıyafetler yüklenmiyor sadece oyuna girebiliyorsun ve oyuna girdiğinde de pkt lose yaşıyorsun bunun sebebi goodbydpi mi olabilirim yoksa bant daraltmasına falan mı gidildi

goodbydpi dan mı kaynaklı bilmiyorum ama pubg ye girerken yükleniyor ekranında çok bekletiyor kozmatikelr market kıyafetler yüklenmiyor sadece oyuna girebiliyorsun ve oyuna girdiğinde de pkt lose yaşıyorsun bunun sebebi goodbydpi mi olabilirim yoksa bant daraltmasına falan mı gidildi
olabilir ben warp kullanıyordum pubg ve tft oynarken sürekli yeniden bağlanılıyor hatası almıştım

aynısını yaşıyorum 1 haftadır dün dpi iptal ettim 1 kere denedim hızlı girdi ama tam çözümünü bilen varsa banada yardımcı olabilirmi ?
süperonline kullanıyorum internet olarakta

Bende goodbyedpi açıkken oyuna girmeye çalıştığım zaman sürekli yeniden bağlanıyor sunucuya baglanilamadi gibi hatalar veriyordu.

goodbyedpidan dolayı olabilir.
ben zapret kullanıyorum autohostlist moduna aldım sadece yasaklı siteleri engelliyor arada normal siteleri de yanlışıkla eklediği oluyor onları excluded listeye alıyorum

eskiden olmuyordu son zamanlarda böyle olmaya başladı oyun açılmıyor bile artık

Wiresock kullanmanı öneririm. Daha stabil ve sorunsuz.

Bu videoyu izleyip yapabilirsiniz: Video

reis güvenilir mi şey ya goodbydpi nin açık kodlarını okuduğum için indirmiştim de bu biraz gözüm tutmadı :D
Videodaki işlemi yaparsanız discord için sadece tünelleme işlemi yapmış olursunuz. Yani sadece vpn özelliği discord üzerinde etkili olmuş olur. Diğer uygulamalar ve normal kullanım için herhangibi bir ping durumu söz konusu değil. Ama videodaki metin dosyası kısmını yapmayı unutmayın, yoksa genel kullanım için vpn olmuş olur. Bendeki tr sunucusuna bağlanıyor. Normal kullanım içinde ping durumum oldukça düşük ve stabil. Zaten cloudflare sunucularını kullanıyor bir nevi discord için kullanılan warp diyebiliriz.

Kısaca güvenilir. 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri