Bu fiyata daha iyis alınabilirmi?

Reaksiyon skoru
37
Hazır sistemlere biraz baktım ve bu iki sistem bana doğru gibi geldi zaten ikisidr aynı sistemler sadece güç kaynakları farklı. (ssd leri 1 tb a yükselterek)
bütçemi maximum zorlayarak bu fiyatlara çıktım sizden ricam bu fiyata değermi ve önerileriniz varsa bunlardan daha pahalı olmaması.

Attığınız sistemlerin arasından soldaki sistem daha mantıklı duruyor sebebi ise 750w kasa bulunması ayrıyetten biraz daha fark verebilirseniz anakartı b650m r modeline yükseltmeniz daha mantıklı depolamada ihtiyacınıza göre bakabilirsiniz

Attığınız sistemlerin arasından soldaki sistem daha mantıklı duruyor sebebi ise 750w kasa bulunması ayrıyetten biraz daha fark verebilirseniz anakartı b650m r modeline yükseltmeniz daha mantıklı depolamada ihtiyacınıza göre bakabilirsiniz
güç kaynagı ve anakart yükseltmelerinin ne gibi artıları var?
bütçemi sonuna kadar zorladığım için gerçekten kesinlikle değmesi lazım.

Güç kaynağının yüksek olması ilerde daha iyi bi ekran kartı aldığınızda extra olarak masraf çıkarmaz ayrıyetten dediğim anakartta 2 adet ssd yuvası var

Düzgün bir güç kaynağı düzgün stabil bir sistem demek hocam. A620 anakartta expo bile açamıyorsunuz curve optimizer yapamıyorsunuz o yüzden eğer bütçeniz izin veriyorsa IMOLA olan sistemde b650m-r seçip güç kaynağını enermax revolution 850w yapmanızı tavsiye ederim.

Geri