X300 vs S26 vs S25+ vs Magic 7 Pro

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
622
50-60k bütçede hangisi alınabilir veya bunlardan daha iyi olan var mı? Telefon android olsun. 2. El önermeyin. Birbilrerine göre artıları nedir? Vivo x300 Fe beklenmeli mi?

50-60k bütçede hangisi alınabilir veya bunlardan daha iyi olan var mı? Telefon android olsun. 2. El önermeyin. Birbilrerine göre artıları nedir? Vivo x300 Fe beklenmeli mi?
X300 Güzel Aslında Ama " Oppo Find X9 Pro " Alınır Vatanda Sürekli İndirime Giriyor .

S25+ derim bu dördü arasından
Kendim s24fe kuşlanıyorum fakat araştırdığımda bu bütçelerde samsung artık batarya vb. özelliklerden tercih edilmemeli diyorlar hangisi doğru? Samsung tercih edilecek olursa S26 ile S25+ farkı nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X300 Güzel Aslında Ama " Oppo Find X9 Pro " Alınır Vatanda Sürekli İndirime Giriyor .
Diğerlerine göre artıları nedir hocam?

Hocam indirimli fiyatı nedir? Çünkü bütçenin çok üstünde gibi duruyor.

Son düzenleme:
Kendim s24fe kuşlanıyorum fakat araştırdığımda bu bütçelerde samsung artık batarya vb. özelliklerden tercih edilmemeli diyorlar hangisi doğru? Samsung tercih edilecek olursa S26 ile S25+ farkı nedir?

Diğerlerine göre artıları nedir hocam?
Batarya performansı önemliyse 17e almak daha mantıklı olur. S26 Exynos olduğu için önermiyorum çünkü pil verimliliği pek de iyi değil

Android olsun apple düşmanıyım.
74 - 75K Civarına Düşüyordu X9 Pro Bütçenin Çok Üstünde Değilse Alabilirsin Ama Senin Baktıkların Arasında Ben Magic 7 Pro Alırdım F/P Olarak .

74 - 75K Civarına Düşüyordu X9 Pro Bütçenin Çok Üstünde Değilse Alabilirsin Ama Senin Baktıkların Arasında Ben Magic 7 Pro Alırdım F/P Olarak .
Genel olarak x300 öneriliyor hocam çok da anlamıyorum farklar nedir?

Batarya performansı önemliyse 17e almak daha mantıklı olur. S26 Exynos olduğu için önermiyorum çünkü pil verimliliği pek de iyi değil
17e çok kötü bir telefon. Düz 17 ise tam tersine çok iyi

x300 ve s25+ kullandım hocam cihaz olarak x300 çok güzel kamerası harika ama maalesef Tr'de 2.eli yok gibi bir şey satış yapamıyorsun

s25 plus güncelleme açısından iyi ve piyasası diğerleri yarı fiyatına satarsın anca.

İçerde misin rech ?
Apple ürünlerinin genel olarak fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum.

s25 plus güncelleme açısından iyi ve piyasası diğerleri yarı fiyatına satarsın anca.
Genelde bir telefonu ex olana kadar kullanırım hocam. Sonra çekmeceye falan gider telefon. 2. Eli önemsemezsek hangisidir?

V
İvo ne kadar güncelleme alıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,783
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri