X300 Güzel Aslında Ama " Oppo Find X9 Pro " Alınır Vatanda Sürekli İndirime Giriyor .50-60k bütçede hangisi alınabilir veya bunlardan daha iyi olan var mı? Telefon android olsun. 2. El önermeyin. Birbilrerine göre artıları nedir? Vivo x300 Fe beklenmeli mi?
Kendim s24fe kuşlanıyorum fakat araştırdığımda bu bütçelerde samsung artık batarya vb. özelliklerden tercih edilmemeli diyorlar hangisi doğru? Samsung tercih edilecek olursa S26 ile S25+ farkı nedir?S25+ derim bu dördü arasından
Diğerlerine göre artıları nedir hocam?X300 Güzel Aslında Ama " Oppo Find X9 Pro " Alınır Vatanda Sürekli İndirime Giriyor .
Hocam indirimli fiyatı nedir? Çünkü bütçenin çok üstünde gibi duruyor.X300 Güzel Aslında Ama " Oppo Find X9 Pro " Alınır Vatanda Sürekli İndirime Giriyor .
Batarya performansı önemliyse 17e almak daha mantıklı olur. S26 Exynos olduğu için önermiyorum çünkü pil verimliliği pek de iyi değilKendim s24fe kuşlanıyorum fakat araştırdığımda bu bütçelerde samsung artık batarya vb. özelliklerden tercih edilmemeli diyorlar hangisi doğru? Samsung tercih edilecek olursa S26 ile S25+ farkı nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğerlerine göre artıları nedir hocam?
74 - 75K Civarına Düşüyordu X9 Pro Bütçenin Çok Üstünde Değilse Alabilirsin Ama Senin Baktıkların Arasında Ben Magic 7 Pro Alırdım F/P Olarak .Android olsun apple düşmanıyım.
Genel olarak x300 öneriliyor hocam çok da anlamıyorum farklar nedir?74 - 75K Civarına Düşüyordu X9 Pro Bütçenin Çok Üstünde Değilse Alabilirsin Ama Senin Baktıkların Arasında Ben Magic 7 Pro Alırdım F/P Olarak .
17e çok kötü bir telefon. Düz 17 ise tam tersine çok iyiBatarya performansı önemliyse 17e almak daha mantıklı olur. S26 Exynos olduğu için önermiyorum çünkü pil verimliliği pek de iyi değil
İçerde misin rech ?Android olsun apple düşmanıyım.
Apple ürünlerinin genel olarak fiyatlarını hak ettiğini düşünmüyorum.İçerde misin rech ?
Genelde bir telefonu ex olana kadar kullanırım hocam. Sonra çekmeceye falan gider telefon. 2. Eli önemsemezsek hangisidir?s25 plus güncelleme açısından iyi ve piyasası diğerleri yarı fiyatına satarsın anca.
İvo ne kadar güncelleme alıyor?s25 plus güncelleme açısından iyi ve piyasası diğerleri yarı fiyatına satarsın anca.