Bu forumda da ikinci el anakart alıp benzer sorunu yaşan biri vardı sana denk gelmemiş nadir de olsa olabilir böyle şeyler.Valla dünya üzerinde böyle bişey var mı bilmiyorum bana mı rastlar bunlar sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ucuz anakart olmasın sağlam olsun diye tomahawk alalım ilerdede işimizi görür diye düşündük yaşadığımız şeye bak
değişim süreci azami 14 gün bilgin olsun2 güne haber verecekmiş Servispoint umarım anakartı değişirlerde uğraştırmazlar beni
Yapacak bişey yok beklicez ben 2.el de almadım direkt itopyadan aldıydım sorunum çözülsünde beklerizBu forumda da ikinci el anakart alıp benzer sorunu yaşan biri vardı sana denk gelmemiş nadir de olsa olabilir böyle şeyler.
değişim süreci azami 14 gün bilgin olsun
Daha önce Servispoint ile işlemin oldu mu zorluk çıkarıyor mularBu forumda da ikinci el anakart alıp benzer sorunu yaşan biri vardı sana denk gelmemiş nadir de olsa olabilir böyle şeyler.
değişim süreci azami 14 gün bilgin olsun
Servispoint; Asus, Msi markalarının genellikle değişim işlerine, nadir olarak tamir onarım işlemine bakan yetkili servistir. 2025 Kasım - Aralık ayında fabrikasyon olarak güç veri yolu arızalı olan Asus Tuf laptopum günlük kullanımına engel olmamasına rağmen ancak benim gibi biraz bilgili birinin ve yetkili servisin anlayabileceği bir sorunu cihazın servise ulaştığı günün ertesi günü sorunu teşhis edip aynı gün değişim raporu hazırlanmasını talep eden bir servisti. Ben hiçbir sorun yaşamadım ancak Asus'tan raporun gelmesi tam 1 hafta sürdü. Bunun sebebi ise İstanbul içindeki şirketlerinden DHL Kargo posta yoluyla ıslak imzalı olarak adresime göndermeleriydi. Senin anakartında ise değişim olursa hemen hemen aynı süreçleri yaşayacağını düşünüyorum. Değişim olmaz ve sorun devam ederse en kötü ihtimal THH yoluyla yaklaşık 1 - 2 ay süreyle beklersin daha sonrasına satıcı tarafından aranıp bilgi alırsın.Daha önce Servispoint ile işlemin oldu mu zorluk çıkarıyor mular
Yani kafadan 1 ay değişim sürecek diyorsun yaniServispoint; Asus, Msi markalarının genellikle değişim işlerine, nadir olarak tamir onarım işlemine bakan yetkili servistir. 2025 Kasım - Aralık ayında fabrikasyon olarak güç veri yolu arızalı olan Asus Tuf laptopum günlük kullanımına engel olmamasına rağmen ancak benim gibi biraz bilgili birinin ve yetkili servisin anlayabileceği bir sorunu cihazın servise ulaştığı günün ertesi günü sorunu teşhis edip aynı gün değişim raporu hazırlanmasını talep eden bir servisti. Ben hiçbir sorun yaşamadım ancak Asus'tan raporun gelmesi tam 1 hafta sürdü. Bunun sebebi ise İstanbul içindeki şirketlerinden DHL Kargo posta yoluyla ıslak imzalı olarak adresime göndermeleriydi. Senin anakartında ise değişim olursa hemen hemen aynı süreçleri yaşayacağını düşünüyorum. Değişim olmaz ve sorun devam ederse en kötü ihtimal THH yoluyla yaklaşık 1 - 2 ay süreyle beklersin daha sonrasına satıcı tarafından aranıp bilgi alırsın.
Şimdiye kadar çok kez apple asus lenovo ve diğer küçük markaların servisleriyle işim oldu ve yaşadığım sorunlar hiçbir zaman kullanıcı kaynaklı olmadığı için sorunu çözüp değişim/onarım/para iadesi yapıldı. Yetkili servislerin sizinde dediğiniz gibi sürekli her müşteriye sorun çıkardığını düşünmüyorum böyle bir sorun çıksa bile THH yoluyla biraz sabırla halledilebiliyor.
1 ay sürmesi çok nadir bir durum bunun olması için servislerin 1 haftalık falan tatile girmesi lazım anca öyle 1 ay sürer. maksimum 10 gün içinde servis sonuçlanır, değişim çıkarsa 1 hafta da raporun gelmesini beklersin satıcıyla iletişime geçip 3 4 günde cihazı kargolatırsın 20 gün sürer en fazla. Servis pointe yoğunluk durumunu sor eğer çok yoğunuz derse bu dediklerim olur.Yani kafadan 1 ay değişim sürecek diyorsun yani
değişimi aldığım yer mi yapacak yani itopya elinde stok yok gibi gözüküyor ama1 ay sürmesi çok nadir bir durum bunun olması için servislerin 1 haftalık falan tatile girmesi lazım anca öyle 1 ay sürer. maksimum 10 gün içinde servis sonuçlanır, değişim çıkarsa 1 hafta da raporun gelmesini beklersin satıcıyla iletişime geçip 3 4 günde cihazı kargolatırsın 20 gün sürer en fazla. Servis pointe yoğunluk durumunu sor eğer çok yoğunuz derse bu dediklerim olur.
Satıcı kimse ona kargo ile değişim raporunu ıslak imzalı olarak göndereceksin onlar sana aynısı yoksa muadilini gönderecek. Bir alt modeli verilmez bir üstünü verirler aynısı olmadığı durumda. veya size seçenek sunarlar.değişimi aldığım yer mi yapacak yani itopya elinde stok yok gibi gözüküyor ama
Yani internet mağazasında benim anakartımı göremedim
Valla Ürün Güzel Fakat Bios İşi Çok Kötü Bir Durum .Valla dünya üzerinde böyle bişey var mı bilmiyorum bana mı rastlar bunlar sadece
Ucuz anakart olmasın sağlam olsun diye tomahawk alalım ilerdede işimizi görür diye düşündük yaşadığımız şeye bak
Tamam gelişme olursa haber veririm yol gösterirsin bana sana zahmetSatıcı kimse ona kargo ile değişim raporunu ıslak imzalı olarak göndereceksin onlar sana aynısı yoksa muadilini gönderecek. Bir alt modeli verilmez bir üstünü verirler aynısı olmadığı durumda. veya size seçenek sunarlar.
Am5 platformu daha oturamadı galiba ya herkeste bi sorunlar varValla Ürün Güzel Fakat Bios İşi Çok Kötü Bir Durum .
Öyle Denilebilir .Tamam gelişme olursa haber veririm yol gösterirsin bana sana zahmet
Am5 platformu daha oturamadı galiba ya herkeste bi sorunlar var