Pc topluyorum ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaslar pc topluyorum kasa ve anakartı aldım yakın zamanda ya psu yada sıvı soğutma alacağım günlük 2500 kenara atabiliyorum işlemci için r7 7800x3d ekran kartınıda çok para vermemek ve 2k 4k oynamayacağım için suanlık yükseltmeyeceğim bunları alırken ram vsde alacağım beklemeli miyim yoksa kenara para ayırdığım gibi satın mı almalıyım

Merhaba arkadaslar pc topluyorum kasa ve anakartı aldım yakın zamanda ya psu yada sıvı soğutma alacağım günlük 2500 kenara atabiliyorum işlemci için r7 7800x3d ekran kartınıda çok para vermemek ve 2k 4k oynamayacağım için suanlık yükseltmeyeceğim bunları alırken ram vsde alacağım beklemeli miyim yoksa kenara para ayırdığım gibi satın mı almalıyım
Kanka parça parça alıyosun zaten. Paranı biriktir bu arada sürekli forumu takip et ama sürekli. Kayda değer indirim gördüğünde yapıştır o parçayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eline geçtiği gibi alma bence.

2K ve 4K için 7800x3dye gerek yok 9700x alın. Vatan ramlerde indirim yapıyor baya biriktir indrim olduğu xaman direk çökrrsin

pardon,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eskiden aynı fikirdeydim
2K ve 4K için 7800x3dye gerek yok 9700x alın. Vatan ramlerde indirim yapıyor baya biriktir indrim olduğu xaman direk çökrrsin

Uzun ama özetliyim. 9700x ile stabilite %1 low problemleri olanlar var. Gpu beslemek konusunda şuan zorlanmıyor ama zorlanacak.
Döndüren şey nedir merak ettim

Geri