Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,774
Bunu Çek HocamBeyaz olsa çekerdim bir tane
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR Uf9obbb1Yw/
Bunu Çek HocamBeyaz olsa çekerdim bir tane
mümkünse çok iyi olur hocam , asıl ekran kalitesini merak ediyorum hiçbir inceleme yokgeldi ancak sistem tam kurulu değil her ay bir parça alıyorum maddi durum malum ama isterseniz fotoğraf atabilirim geç cevap için özür dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben daha fazlasını planlıyorum
Bu daha iyiydiÇekeyim derken kasadan mı bahsettiniz hocam![]()
uğraşmayı seviyorsan elektro statik tozboya yapan yerler varBeyaz olsa çekerdim bir tane
ekran kalitesinden pek umudum yok ucuz olduğu içine ekranlarda ucuzdur görüntü kalitesi o kadar iyi değilse bir yolunu bulucam artıkmümkünse çok iyi olur hocam , asıl ekran kalitesini merak ediyorum hiçbir inceleme yok
bir an kasayı iade edip bunumu alsam diye düşündümde üşendim Lian Li VECTOR V100R ARGB BeyazBu fiyata manyak bir kasa çok da detaya gerek yok ekranlı kasaların fiyatını biliyoruz.![]()
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz akvaryum kasa alıcam bakalım arayış içerisindeyimBunu Çek Hocam
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR Uf9obbb1Yw/
Uğraşamam kasa işi zaten yordu hangisini alsam diye bakıyorum bir kaç gündüruğraşmayı seviyorsan elektro statik tozboya yapan yerler varki fiyatı hâlâ aynı
Paylaştığım Ürün Güzel Aslında Hocam .Beyaz akvaryum kasa alıcam bakalım arayış içerisindeyim
Aynı kasa değil hocamİNCELEME İSTEYENLER GEMİNİ'ye sordum Türkiye satış ismi farklı uluslararası satış ismi farklı bu yüzden bulunmuyo YouTube link atıyorum
Kötü değil ama aynalı fan istemiyorum.Paylaştığım Ürün Güzel Aslında Hocam .
H7 flow 4k idi hala var mı bilmiyorum baya büyük bir kasaBeyaz akvaryum kasa alıcam bakalım arayış içerisindeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uğraşamam kasa işi zaten yordu hangisini alsam diye bakıyorum bir kaç gündür![]()
H7 flow 4k idi hala var mı bilmiyorum baya büyük bir kasa
Panaromik kasa alıcam büyük ihtimalle dynamic mini v2 alıp fan takıcamH7 flow 4k idi hala var mı bilmiyorum baya büyük bir kasa