Pcn v10 pro gaminggen iade edebilir miyim

Logar

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar pxn v10 pro dün elime ulaştı kurdum oynadım falan bugün 1-2 saat ets oynadıkdan sonra pedalın bağlantısı gitti type c kısmı temassızlık yapmaya başladı sonra tamamen gitti iade etmek istiyorum iade ederken sıkıntı çıkarırlar mı kutu içeriğini aynı şekilde yaptım geri koydum iadeden ziyade yenisini gönderselerde kabul ederim ama gaming genle ilgili çok şikayet var bilgisi yada deneyimi olan var mı

arkadaşlar pxn v10 pro dün elime ulaştı kurdum oynadım falan bugün 1-2 saat ets oynadıkdan sonra pedalın bağlantısı gitti type c kısmı temassızlık yapmaya başladı sonra tamamen gitti iade etmek istiyorum iade ederken sıkıntı çıkarırlar mı kutu içeriğini aynı şekilde yaptım geri koydum iadeden ziyade yenisini gönderselerde kabul ederim ama gaming genle ilgili çok şikayet var bilgisi yada deneyimi olan var mı
İade alıyorlar bir sıkıntı yok. Mailde çalışmadığını gösteren fotoğraflar vs ekleyin sıkıntı olmaz. Yakın zamanda sorunsuz iade edenler oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verdikleri ilanlarda bile 2 yıl birebir değişim garantisi verdiklerini söylüyorlar zaten.

Ekler

• gaminggentr_20260421_141018_320.webp
    gaminggentr_20260421_141018_320.webp
    185.9 KB · Hit: 16
hocam kullanıcı hatası derler mi diye kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü bağlantı kısmını arkaya koymuşlar duvara yaslayıp oynadım çünkü kayıyor pedallar duvara yaslayıncada kablo hafif bükülmüş ve temassızlık başladı

hocam kullanıcı hatası derler mi diye kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü bağlantı kısmını arkaya koymuşlar duvara yaslayıp oynadım çünkü kayıyor pedallar duvara yaslayıncada kablo hafif bükülmüş ve temassızlık başladı
Çaktırmayın hocam :D Siz talep oluşturun. İlk günden arıza vermesi normal değil vs diyin gerisi onlarda artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri