Kitap Okuyor Musunuz?

Okulda ödev veriyorlar zorunluluktan hatta az once 1 tanesini bitirdim: Ferdi ve Şürekası

Eskiden çok okurdum şuan baya azaldı ama okuyorum.John boyne kitaplarına bayılırım herkes çizgili pijamalı çocuğu biliyor ama diğer kitaplarının yanında en kötü kitaptır bence

Normalde kitap okumayı çok sevmem, hobilerim arasında falan yer almaz ancak okumak istediğim bir kaç tane kitap var. Aynı şekilde izlemek istediğim bir kaç dizi ve film de var ancak hiç birine bir şekilde başlayamıyorum. Boş kaldığım zaman bunları yapmak sanki çok zaman alıcakmış gibi geliyor ve 2 saat boyunca ekran başına oturup film izlemeye üşeniyorum. Günün sonunda 2 saat film izlemek yerine 2 saat tiktok izliyorum ve o vakit daha da boşa gidiyor. Bunun farkındayım ama pek değiştirmeye de çalışmıyorum.

Kitap okuduğu için dünyayı kurtarmış gibi triplere giren insanları zorbalamak için okumuyorum.
Kitap okuyorum dedikleri de roman yani. Roman maksimum ne katabilir ki insana? Bence günümüzün kitabı da ansiklopedisi de internettir. Bilgiyi edinmek için illa okumaya gerek yok.

Suzanne Collins- The hunger games
Şuan bunu okuyorum sonra mazerunner veya Harry Potter
Distopya ütopya yapımlar yani ilgimi çeken

Geri