Acil Yardımlarınız Gerek CL 46 5400 Mhz Ram Alınır Mı?

Merhabalar 2 tane sıfır Rami 2x 16 GB 5400 MHz Cl 46 13.000 gibi bir fiyata tanıdıktan almayı düşünüyorum fakat Cl degeri gözümü korkutuyordu bitcemde kısıtlı bu bütçeye ancak 1x Cl 30 6000mhz alabiliyorum onun yerine bu şekilde yapmam daha mı mantıklı olur yorumlarınız gerçekten çok önemli
Biraz daha çıkarsan ikinci elde 15-17 arası hynix cl30-32 ram bulursun

Doğrumu oldu yanlış mı oldu öyle olsa dahamı iyidi diye soru işareti bırakmamak için.CL 30 16 gb Hynix bir bellek alın sonrasında eliniz rahatladığında birtane daha alın.Konu kafanızda açılmamak üzere kapanmış oksun.

Doğrumu oldu yanlış mı oldu öyle olsa dahamı iyidi diye soru işareti bırakmamak için.CL 30 16 gb Hynix bir bellek alın sonrasında eliniz rahatladığında birtane daha alın.Konu kafanızda açılmamak üzere kapanmış oksun.
teşekkür ediyorum hocam sanırım öyle yapıcam

ram piyasasını pek bilmiyorum takip etmiyorum ama bana çok pahalı geldi cl46 ramler adam yerine alınmıyodu 1 yıl önce

Hocam biraz derin bir konuya girerek sorunuzu cevaplamak istiyorum. Aslında cl30, cl46, 5400mhz, 6000mhz gibi değerlerin pek bir önemi yok. Önemli olan hangi modülle üretildiği. Yani siz biostan gireceğiniz ayarlarla cl46 5400mhz bir rami cl30 6000mhz de çalıştırabiliyorsunuz. E diyeceksiniz ki insanlar enayi mi neden o zaman gidip daha pahalıya satın alıyor, kötü olanı alıp iyi ayarlarla durumu çözsün? Bu da sizin takdirinizde. Üretici firma yapacağınız ayarların garantisini vermez. Ben açıkçası kendim ayarlarımı yaptım hiçbir problem de yaşamadım ve eski halinden daha iyi duruma getirdim ramlerimi. Bu konuyu detaylı öğrenmek için Nebi Akgün'ün DDR5 satın alma rehberini size öneriyorum. Çok şey öğreneceğinizden emin olabilirsiniz eğer bilmiyorsanız. Sadece size önerim, ne yaparsanız yapın Hynix A-die modüle sahip bir ram alın. Gerisini araştırarak halledersiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani aslında siz sadece rami değil, ram üreticisinin sizin biosunuzda hali hazırda yapmış olduğu ayarları satın almış oluyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye
merttknd
Geri