GTA 5 Para Hilesi Güncel

Reaksiyon skoru
2,321
Özensiz Konu Başlığı
Dostlar selam zamanında cheatengıne yaparak ban yemıstım ılkı uyarıydı 2.sı perma ama tekrar baska bır hesaba gta alıp asırı fazla parayla onlıne oynamayı cok ıstıyorum bu seferde ban yersem para bosa gıtsınde ıstemıyorum anlık olarak ban yedırmeyen bı hıle var mı ıtemsatıs gıbı sıtelerde satıs yapılıyo ama pek guvenemıyorum

hileyle her türlü ban yersin gta onlinede para kasmak o kadarda zor değil görevleri falan yaparsan yeterince paran oluyor hem onlinenin amacı da bu değil mi?

hileyle her türlü ban yersin gta onlinede para kasmak o kadarda zor değil görevleri falan yaparsan yeterince paran oluyor hem onlinenin amacı da bu değil mi?
hocam oyle evetde ugrasmak ıstemıyorum ayrıca ban yedırmeyen guncel hıleler var ama tam bılmıyorum anlık olarak ıtemsatıstakılerın yaptıgı teknıkle aynıdır buyuk ıhtımalle

hocam oyle evetde ugrasmak ıstemıyorum ayrıca ban yedırmeyen guncel hıleler var ama tam bılmıyorum anlık olarak ıtemsatıstakılerın yaptıgı teknıkle aynıdır buyuk ıhtımalle
Trojansız hile yok gibi bişey. Kimse beleşe veya ücretli olarak bile hile yapmakla uğraşıp salmaz etrafa

Özensiz konu başlığını kim farkedip de raporlamış olabilir la?

Hocam ben güncel hile yapan ömrdmn yi biliyorum bir tek yt ve instada hesabı var ban yediren yedirmeyen ve risk durumu belirtilmiş hile satıyor sanırım hesap bilgilerini paylaşıyorsunuz ardından bir gün içinde satın aldığınız hile içeriği hesaba geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri