3.Defa Mezuna Kalmak?

Seneye çalışacak mısın hayır, o zaman? Gerçekleri yüzüne vuralım 12 1. 2. Mezun 3 yıldır ne yapıyorsun? Zaten ailenin durumu iyi olmasa çalışıyor olurdun. O zaman babanı dinle diyeceğim. Hemşireliği sen aslında hedeflemiyorsun şu an kral. Kendine sor ki ben hemşirelik mi istiyorum yoksa bir yıl daha maceraya mı atılıyoru
hocam aslında mezuna kalmak aklımda yoktu.bizim arkasdaslarda 2 mezun senelerinde onlarlada konustum.diyolarki artık 1 yada 2 mezun normal eger cidden calısıcaksan kal aklında kalmasın diyolar(bide dogru tahmin ettin ben kaptanlık istiyodum baktım olmucak bari hemsirelik olsun dedim)

hocam aslında mezuna kalmak aklımda yoktu.bizim arkasdaslarda 2 mezun senelerinde onlarlada konustum.diyolarki artık 1 yada 2 mezun normal eger cidden calısıcaksan kal aklında kalmasın diyolar(bide dogru tahmin ettin ben kaptanlık istiyodum baktım olmucak bari hemsirelik olsun dedim)
Yok son 50 gün ne yaptıysan yaptın şu an bu kafada ilerleyip en iyisini yapacaksın hatta kendini de ki mezuna kalmak yok bu yıl olacak 10 saat 50 günden 500 saat yapar daha ne olsun fazlasıyla yeter şu an ileride ne olacağına karar verme zamanı değil 50 gün dişini sonuna kadar sık. Sınav bittiği gün de düşünme bunları kafan rahat tatil yap sonuçlar açıklanır ha o zaman işte ben bunu şunu istiyorum diye bol bol düşünürsün. Ben sana şunu söyleyeyim mezuna bırakacak olsan bile şu son aylarda yaptıkların sonraki senin 4 5 ayını kurtaracak şakasız millet küçümsüyor ama asıl olay zaten son aylarda.

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olurmuş. Öyle diyor bir Ata sözümüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,806
Üyeler
193,709
Son üye
llaves
Geri