Çözüldü✓ Sistem toplamak istiyorum! Fikirlerinizi belirtir misiniz?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120000
Çok fazla bir bilgim yok sağdan soldan forumdan denk gelip okuduğum kadarıyla biliyorum bu işleri.
Alttaki linktekileri bir şeyler hazırlamaya çalıştım ama uyumluluk konusunda emin değilim. Nasıl iyileştirebilirim? 100-130k arası bir bütçem var.

işlemciyi intel almak istemiyorum. 7800x3d ya da 9800x3d tercihim.

Çok fazla bir bilgim yok sağdan soldan forumdan denk gelip okuduğum kadarıyla biliyorum bu işleri.
Alttaki linktekileri bir şeyler hazırlamaya çalıştım ama uyumluluk konusunda emin değilim. Nasıl iyileştirebilirim? 100-130k arası bir bütçem var.

Şuan bu sistemin fiyatı çok iyi hocam. Soğutucuyu hava soğutma olanı veya asus LC sıvı soğutma olanı seç. Kasayı güç kaynağından ötürü thermaltake veya cooler master seç. Eğer istersen bütçene göre 9800x3D ye yükseltebilirsin. Kalan her parça çok iyi başka değişikliğe gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,652
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri