Öneri Rtx 5070'li Gaming Laptop Önerisi

Dediğim gibi eğer oyun için alıyorsan Ti modeli her zaman daha mantıklı. Ama cs valo lol falan takılcam diyosan 5060 lı bir ürün bile işini görür.
Cs valo gibi oyunlar zaten oynayacağım ama sistemim yetmediği için kenara attığım çok fazla hikayeli oyun var

5060a büyük bi kesim kötü bahsediyor diye vazgeçip 5070 bakmaya başladım ben de
testlerine bakabilirsiniz hocam birisi 60 fps alıyosa diğeri 75 fps alıyor pek arada fiyat farkına değecek kadar fark yok bence.

Cs valo gibi oyunlar zaten oynayacağım ama sistemim yetmediği için kenara attığım çok fazla hikayeli oyun var
Bende lenovo legion modeli var 13700hx 4060 lı bende bekletiyorum tüm oyunları bir gün masaüstü toplarsam en yüksek ayarlarda büyük ekran oynayabileyim diye.

Hiç bilmediğim bi marka pek sıcak bakmıyom o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1 senedir gamegaraj r9t3d kullanıyorum. 5070ti var memnunum
Bu gidişle ben de gamegaraj alıcam sanırım f/p açısından baya iyi duruyo söylemlere göre

Bende lenovo legion modeli var 13700hx 4060 lı bende bekletiyorum tüm oyunları bir gün masaüstü toplarsam en yüksek ayarlarda büyük ekran oynayabileyim diye.
Masaüstü toplamak isterim ben de ama şartlar laptopa itiyo maalesef

Hiç bilmediğim bi marka pek sıcak bakmıyom o yüzden

Bu gidişle ben de gamegaraj alıcam sanırım f/p açısından baya iyi duruyo söylemlere göre

Masaüstü toplamak isterim ben de ama şartlar laptopa itiyo maalesef
gaming gen boş markaları getirmiyor hocam eğer arada kalırsanız thunderobot vs gamegaraj tarzında bi konu açarsanız kullanmış arkadaşlar yorum yapar.

Geri