Rust böyle bir oyun.

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Uzun süredir oynamıyordum 3 ay kadar tekrar başladık bu sabah önce kaybedip vazgeçtik sonra counter raid atıp tekrar döndük mp5 olduk videonun başındaki adam 3 tane drop atmıştı tekti gidip bakalım dedik öldürdüm tek olduğuna güvendim 1 2 saat sonra aşşağılayıcı şekilde raidlendik.sonlara doğru sandıktan pompalıyı alırken elimin titrediğini fark edebilirsiniz :D normalde böyle bir konu açmazdım ama rust başlayacaklar bunu düşünerek başlasın etkiliyor insanı bi 1 hafta daha oynamayacağım.

Uzun süredir oynamıyordum 3 ay kadar tekrar başladık bu sabah önce kaybedip vazgeçtik sonra counter raid atıp tekrar döndük mp5 olduk videonun başındaki adam 3 tane drop atmıştı tekti gidip bakalım dedik öldürdüm tek olduğuna güvendim 1 2 saat sonra aşşağılayıcı şekilde raidlendik.sonlara doğru sandıktan pompalıyı alırken elimin titrediğini fark edebilirsiniz :D normalde böyle bir konu açmazdım ama rust başlayacaklar bunu düşünerek başlasın etkiliyor insanı bi 1 hafta daha oynamayacağım.

cs ye geç boş ver rustı

Project Zomboid oynuyorum bende ona sardım bu aralar arkadaşlarla.

Premium'u keşfet 🥀 izlerken 5 kere reklam girdi onun harici allah düşmanımı düşürmesin bu oyuna

Premium'u keşfet 🥀 izlerken 5 kere reklam girdi onun harici allah düşmanımı düşürmesin bu oyuna
premium yok yapacak bişe yok bi süredir oynamadığım için bu kadar kafaya taktım sunucu yarın sıfırlanıyo ama o kadar gelişemeyiz tekrar :D ruslardan korkulur rustta bi arkadaşını öldürdük diye neler oldu ama zevkliydi.

premium yok yapacak bişe yok bi süredir oynamadığım için bu kadar kafaya taktım sunucu yarın sıfırlanıyo ama o kadar gelişemeyiz tekrar :D ruslardan korkulur rustta bi arkadaşını öldürdük diye neler oldu ama zevkliydi.
alma gibi bir fikrim vardı sonra boş ver dedim iyi ki de boş vermişim plants vs zombies oynamak daha iyi

Project Zomboid oynuyorum bende ona sardım bu aralar arkadaşlarla.
Rust başlama tavsiyem odur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alma gibi bir fikrim vardı sonra boş ver dedim iyi ki de boş vermişim plants vs zombies oynamak daha iyi
beni başlatan arkadaşlarım hala aynı trio oynuyoruz :D kafa bozuyor cidden oyun gibi değil okulda bile bakıyoruz raid yedikmi diye.

Knkm sakın bırakma efsane oyun halen güzel türk sunucu varmı bilmiyorum ama sohbeti saran arkadaşların varsa inanılmaz sarıyor
3k saatim var bırakamam şu saatten sonra türk sunucu yok denk geliyoruz bazen sarıyo sarıyo da üzüyo işte kayıtta belli içim gitti :D.

Bilgisayarda yüklü bile değilken ban yedim

Abi muazzam bir oyun ya 2K saati geçti benim de reis

3k saatim var bırakamam şu saatten sonra türk sunucu yok denk geliyoruz bazen sarıyo sarıyo da üzüyo işte kayıtta belli içim gitti :D.
Bu ara çok drop yiyorum ve fps çok düşüyor hocam sence yaşıyor musun bu durumu

Abi muazzam bir oyun ya 2K saati geçti benim de reis

Bu ara çok drop yiyorum ve fps çok düşüyor hocam sence yaşıyor musun bu durumu
Hocam işlemcin nedir ? Ayrıca oynadığın serverların popu ile alakalı.

Az önce 3 saatlik sunucu daha yeni wipe yemiş Satellite Dish'ten yeşili alcaz adamlar AK ile pusuyor ne ara be birader

Geri