Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,781
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Model Bu Hocam .model kesin kai titanum felan
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR hO9iuYfwtg/
Model Bu Hocam .model kesin kai titanum felan
Bende 738k incepuan varda puanla alınır demi? illa karta gerek yok herhaldeModel Bu Hocam .
hopper güzel üründür öneririmŞafak Baskını Atacağız Hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Bu Arada Bu Ürünü Kullanma Fırsatınız Oldu Mu ?
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR zgqMgnY5vp/
Almayı Düşünüyorumda ?
6 sigara parası gayet tatmin edici valla. İnan ihtiyacım yokta taş atıp elim mi yorulacak sankiNe linçi la linçlenmek istiyo gibisin daha çok soruma cevap ver sen
Gaming Gecesinde Puan Geçmiyor Diye Biliyorum .Bende 738k incepuan varda puanla alınır demi? illa karta gerek yok herhalde
Wİ-Fİ 6E & Wİ-Fi 7 Tri Band Modemlerin Gelmesini Beklemeyim Mi Yani ?hopper güzel üründür öneririm
Bazılarıda oluyor diyor hocam anlamadım yani bence oluyordur, bu gaming gecesiyle alakalı değilki çünkü ürün bellide değilGaming Gecesinde Puan Geçmiyor Diye Biliyorum .
Wİ-Fİ6E & Wİ-Fi 7 Tri Band Modemlerin Gelmesini Beklemeyim Mi Yani ?
Keenetic o konuda artık sınıfta kaldı. Deco X serisi bile triband'da 1GBPS atabilirken. Ruijie - unify - deco tercihlerim arasında. unify u7 pro kullanıyorumGaming Gecesinde Puan Geçmiyor Diye Biliyorum .
Wİ-Fİ 6E & Wİ-Fi 7 Tri Band Modemlerin Gelmesini Beklemeyim Mi Yani ?
Oluyorsada 1 TL'lik Üründe Olacağını Zannetmem .Bazılarıda oluyor diyor hocam anlamadım yani bence oluyordur, bu gaming gecesiyle alakalı değilki çünkü ürün bellide değil
Hocam Deco ÖnermiyorlarKeenetic o konuda artık sınıfta kaldı. Deco X serisi bile triband'da 1GBPS atabilirken. Ruijie - unify - deco tercihlerim arasında. unify u7 pro kullanıyorum
Üründe Belli Oldu DiyebilirizKonudaki hite bak daha 2-3 saat var ortalık karışmış. Saati geldiğinde meydan muharebesi tadında olur buralar![]()
Hocam bilginiz var mı acaba incepuan ile alınır mı 73 tl lik incepuan var bendeKonudaki hite bak daha 2-3 saat var ortalık karışmış. Saati geldiğinde meydan muharebesi tadında olur buralar![]()
belli oldu diyemeyiz kainin kablolusu var daha kesin bir ürün yok sadece kendi aramızda belli ettik yeşil siteyede bilgi sızdırdıkHocam Deco Önermiyorlar
Üründe Belli Oldu Diyebiliriz
alınmaz , kargoyu puan ile ödetmiyorHocam bilginiz var mı acaba incepuan ile alınır mı 73 tl lik incepuan var bende
Çok Tuzlu Bir Ürün , Bana Direkt Modem Lazım Hocam Elimde Wİ-Fi 7 Router Var Ama Dual Bandunify u7 pro