❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Yaw alamama sinirlenmiyorum da bu kadar uğraşıp alamamaya sinirleniyorum ve bu yüzden incehesaptan artık normal alışveriş bile yapmayabilirim. Kardeşim hep aynı şey oluyor şu donma ve ağırlık işine çözüm bulsanıza ne diye her seferinde sadece milleti uğraştırıyorsunuz. Yok hızlı olan kazanacakmış ulan benden hızlı mı var 30 dk aralıksız uğraştım iki cihazla. Ben anlamıyorum alan ne yapıyor da alıyor, internetten mi ? başka bir taktiği mi var ? ben anlamadım 120 mbps 50'ye yakın da upload ile seteye giremedim 17 dk geçti zor sepete ekledim daha sonra kendi kendi üç tane oldu defalarca sepet kısmına girmeye çalıştım ki o üç adeti bir yaoayım ve yarım saat full uğraş sonucu hiçbir şey alamadım. Geçen sefer de böyle olmuştu. Yazık
Kral sepete önceden eklemen lazımdı biz çoğumuz zaten sepette eller f5 DE bekliyordu

şunla devam

Ekler

• 22250632961_1505b8d5e7_z.webp
    22250632961_1505b8d5e7_z.webp
    34.3 KB · Hit: 53
Satmak için alan arkadaşlar varsa takasta zurna dürüm + ayran verebilirim

Sen yine uğraşmışsın ben en düşük ping ile her sekmeyi takır takır geçtim ödemeyi yaptım siparişler kısmı boş :D
o da ayrı çıldırma sebebi geçen sefer ödeme kısmına gelmiştim öncesinde adres görünmüyordu daha sonra onu da hallettim bu sefer kart bilgilerini girdikten sonra boş ekran çıkıyordu bunda o aşamalara da gelemedim

Bütün sayfalar paylaşmıştı böyle olacağı belliydi. İhtiyacı olanlar almışsa ne mutlu <3

o da ayrı çıldırma sebebi geçen sefer ödeme kısmına gelmiştim öncesinde adres görünmüyordu daha sonra onu da hallettim bu sefer kart bilgilerini girdikten sonra boş ekran çıkıyordu bunda o aşamalara da gelemedim
ürünü sepete ekleyip odeme.php yazınca direkt ödeme ekranına geliyordu ben o şekilde yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,342
Üyeler
193,347
Son üye
ahmetirc
Geri