furkan_812
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Gece gece sinir dolduruyor insanı böyle olaylar.
sende şunla devam reisİyi senin az da olsa var bende o da yok
İstanbulda mı yaşıyorsunuz?Söz konusu 2 kuruşluk şey değil imkanı olan var olmayan var bende kardeşime alacaktım daha bugün bozuldu kulaklığı şuan maddi gücümde yok bunu gördüm yarım saat f5 attım ama alamadım kardeşimde üzüldü bende ee şimdi yarın sarı siteye 1000 tl kar için koyacaklar büyük godamanlar stok yapıp böyle şeyler yapınca küfreden millet kendisi de aynı şeyleri yapıyor![]()
Valla Uzun Süre Basmadım Tepki Gelmeyince Sinirlendim Bastımcouldflare sitelerde basmayacakmışsın ben 1 sitede basmadım ödeme yapılmasına rağmen siparişlerim boş o çok koydu
kanka f5 ata ata sayfalara geçiş yaptım aldım ekstra hiçbir şey yapmadım biraz şans sanırımnasıl aldın anlatsana
Girerler biraz danSarı siteye daha ilan girilmemiş şaşırtıcı
Adam paylaşmış 3 5 tane aldığını ona anlat derdini biraderKomik değildi insanların duyguları ile oynuyorsun cidden ihtiyacı olupta alamayanda var al sat yapanlar kadar
dogal bir ambiansa sahip, hangi frekanslari gosterebiliyorşunla devam
İlanları onaylayan sarı site yetkilileri anlam verememiştir dahaSarı siteye daha ilan girilmemiş şaşırtıcı
İncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?Beyler Bu Gece Yarısı Siteyi Çökertiyormuyuz
![]()
Alıntıyı görüntüle
![]()
Online Zamanlayıcı - OnlineSaat.web.tr
Online geri sayım zamanlayıcısı için saati, dakikayı ve saniyeyi ayarlayın ve başlatın. Alternatif olarak, etkinliğe kadarki (veya etkinlikten beri geçen) güne, saate, dakikaya ve saniyeye kadar saymak için tarih ve saati ayarlayabilirsiniz.onlinesaat.web.tr