❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Ekler

• IMG-20260502-WA0023.webp
    IMG-20260502-WA0023.webp
    19.5 KB · Hit: 9
Saka bir yana Yarinda bunu yapsalar herhalde en populer konulara girecek bu ne saat 18:00'da acildi konu 137 sayfa olmus bile simdiden

@Michael_Scofield Iyi puan kastin XD
En popüler konulardan birine elbet girecektir ancak gönlümüzdeki en popüler konu aşağıdaki gibidir. Değil mi kralım? @Alpha45

En popüler konulardan birine elbet girecektir ancak gönlümüzdeki en popüler konu aşağıdaki gibidir.

Bu " 1 TL " Muhabbeti İçin Demiştim Yoksa Çok Konu Var Öyle Hocam :)

yani gercekten bu adamlarin ne yapmaya calistigini halen anlamis degilim verecegi dandirik geym pavir kulaklik alt ustu adam akilli limit koymadan gercekten 500 kisiye verselerdi bi anlami olurdu yine kazanan kalinhesap oldu

Ben dedim yapay zeka tekte veremez koddan analyan biri yonlendirmeli diye

Ama bu arkadasin ki bot degil zaten cok sacma bir sey kisaca siz onay kodunu girdikten sonra bu kodu consele yapistirdiginizda sizin yerinize onayla tusuna basiyor

La sorun zaten birak banka oanyi ekranini adres ekranina bile gelemiyordu kimse onay ekranina geldikten sonra tek isin kodu yazip onayla tusuna basmak bu kod sadece senin yerine onayla butonuna basiyor yani hic bir ise yaramiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell tam bu ani mi buldu yani ?

Yok hocam kesin nazar,haset falan Bot kurdum dedim 40 kisi banada ver dedi gozu kaldi milletin

bende boyle bir sey yok F5 at bi
boşver napıcan kulaklığı ben foruma acayip eğlendim bide 61tlmden oldum yapacak bişey yok seneye tekrar deneriz

bir ara Konuna insanlar yazdiginda da puan aliyodun sanki yalan olmasin emin degilim

Bence Ziyaretci kismi o yuzden acildi herkes yarin Girsin 7 ceddine sovsun diye XD

Canın sağolsun hocam ama kendin için bana bassalar homurdanirim falan diyodun o biraz korkuttu 😨
kötü anılarımızı anımsatmasak mı

Dedigini'de yapamaz cunku Incehesap adres kisminda senden TC'de istiyor

He İncehesap TC'yi 11 Rakam girdigin surece random girersende kabul ediyorsa o kadar malca bir code yazmissalar bilemem
En azından 11 rakamın son hanesini dadece çift olacak şekilde ayarlamışlardır herhalde o kadar mal değillerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,347
Üyeler
193,354
Son üye
tior
Geri