Oyun ssd yerine hdd'ye kurulu olabilir mi?2600x işlemci
Rx 580 8gb ekran kartım
Sanırım işlemcide 2600x yetmiyor olabilir.Merhabalar ddr4 bir sistemim var
R5 2600x işlemci
Rx 580 8gb ekran kartım
8×2 16gb 3200mhz ramim var ama pc pugb en düşük grafiklerde drop yiyor sorun nerde
O sistemle pugb mi oynanır tabi kasar işlemcinde ekran kartında çok kötü maalesefMerhabalar ddr4 bir sistemim var
R5 2600x işlemci
Rx 580 8gb ekran kartım
8×2 16gb 3200mhz ramim var ama pc pugb en düşük grafiklerde drop yiyor sorun nerde
Teşekkürler hocam deneyeceğimOyun ssd yerine hdd'ye kurulu olabilir mi?
Ram'ler için biosta expo aktif mi?
Eğer zaten ssd kullanıyorsan ve expo aktif ise, o halde benim tavsiyem oyun açıkken msi afterburner programı ile işlemci/ekran kartı kullanımı, işlemci/ekran kartı sıcaklığı, ekran kartı vram'i gibi değerleri izle. Çünkü aşırı yüksek sıcaklık/vram değerlerinde de drop yaşanabilir.
Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını bulmalısın ki çözebilesin.
Ek olarak, oyunu oynarken obs ile kayıt alabilirsin. Fakat obs sadece görev yöneticisini kaydedecek şekilde kayıt almanı tavsiye ederim, böylece drop yaşandığı anda görev yöneticisinde hangi işlemlerin sistemi yorduğunu görebilirsin. En azından bir fikir verebilir.
Hocam steam önerilen işlemci r5 1600 bende 2600x var rx 580 4gb istiyor bende 8gb versiyonu var acaba güncel mi degil önerilen ayarlarO sistemle pugb mi oynanır tabi kasar işlemcinde ekran kartında çok kötü maalesef
Seneler öncenindi o habire güncelleme geliyor oyuna şuan o sistemle gerçekten zor upgrade şartTeşekkürler hocam deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam steam önerilen işlemci r5 1600 bende 2600x var rx 580 4gb istiyor bende 8gb versiyonu var acaba güncel mi degil önerilen ayarlar
DDR 5 geçecem zaten de 4 5 ayı kaldıSeneler öncenindi o habire güncelleme geliyor oyuna şuan o sistemle gerçekten zor upgrade şart
Core I7 EXTREME 990X ile çatır çatır oynuyordum sanmam işlemci yüzünden olacağını.Sanırım işlemcide 2600x yetmiyor olabilir.
Net diyorum 2600X PUBG için çok hantal kalıyor hocam.Merhabalar ddr4 bir sistemim var
R5 2600x işlemci
Rx 580 8gb ekran kartım
4-5 ayı kaldı derken hocam AM5 ve DDR5 baya uzun süre götürecek.DDR 5 geçecem zaten de 4 5 ayı kaldı
Hocam geçmeme 4 5 ay kaldı yani yanlış anladınız ram ve ssd kovalıyorum forumda indirimden şuanNet diyorum 2600X PUBG için çok hantal kalıyor hocam.
Zamanında ilk AMD işlemcim ryzen 3 1200 vardı aşırı kasıyodu
AMD işlemciyle geldim şuan AMD 9800x3D işlemcim çok şükür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4-5 ayı kaldı derken hocam AM5 ve DDR5 baya uzun süre götürecek.
Pardon hocam ben yanlış anladım.Hocam geçmeme 4 5 ay kaldı yani yanlış anladınız ram ve ssd kovalıyorum forumda indirimden şuan
rx 570 vardı bende aynı şekilde kasıyordu rtx 2060 super ile orta yüksek arası bile rahat oynuyorumşimdi ekran kartını güncellemen gerekMerhabalar ddr4 bir sistemim var
R5 2600x işlemci
Rx 580 8gb ekran kartım
Az önce 2060 süper aldım hocam umarım kasma geçer 6 bine aldım iyi mi fiyat sizcerx 570 vardı bende aynı şekilde kasıyordu rtx 2060 super ile orta yüksek arası bile rahat oynuyorumşimdi ekran kartını güncellemen gerek
Hocam sonraki bahara kaldı bir ram fırsatı yakalarsam anca artıkPardon hocam ben yanlış anladım.
AM5 hiç üzmez 9800x3D var bende oyunlarda lider şuan 7800x3D bile alsan üzmez o kadar diyeyim.