Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 447
Dlss/fsr teknolojisi öncesi insanlık.4K monitör için en az 5080 kart gerekiyor onla bile 100+ fps almak için bazen ayar kısmak lazım.
Dlss/fsr teknolojisi öncesi insanlık.4K monitör için en az 5080 kart gerekiyor onla bile 100+ fps almak için bazen ayar kısmak lazım.
Fg ben kullanmıyorum ama rekabetçi için geliştirilmedi diye biliyorum. DLSS ise haklılık payınız olsa da tam olarak öyle değil. Evet gerçek çözünürlüğü düşürüyor ve 4k ya tekrar yükseltiyor. Native 4k olmuyor ancak ben hem 2k 27'', hem de 4k 48'' ekran kullanıyorum. 2k da dlaa bile 4k dlss 4.5 performans modu kadar keskinlik ve detay seviyesi sunamıyor. 1440p de kalite modu birazcık bozsa da 4k da hiç anlaşılmıyor. Hatta etkili bir taa yöntemi oluyor ve 4k native den genel olarak daha iyi bile sayılır. Balanced ve performans modu çok başarılı (sadece 4k da) 2k native den iyi görüntü sunuyor. Ben 2k da DLSS kalite açmayan ve gecikmeden rahatsız olduğum için fg bile kullanmayan biriyim ona rağmen böyle. Ki zaten araştırsanız siz de görürsünüz yabancı kaynakları gezin 2k dlaa vs 4k performans yorumları görürsünüz. Videolar falanda var kıyaslı. Tabii siz 4k değil 1440p kullandığınız dan sizde kalite altı rahatsız eder hatta kalite bile biraz rahatsız edebilir. Ama dediğim gibi ikisi arasında çok fark var.DLSS açınca 4K çözünürlüğü downscale yapıyor zeki arkadaşım o baktığın 4K olmuyor ayrıca rekabetçi oyunlarda FG aç bakalım input lag kaç ms giriyor
Sanırım oled monitörün yok ve dlss/fsr teknolojileri ilk çıktığı zamanlardaki sorunları bir kaç yıl önce okumuşsun aklında oradan kalmış bu olay. Rekabetçi oyun olarak marvel rivals ve bf6 oynuyorum 32" 4k oledde ve ikisinde de normalde fg açmıyorum ama açtığımda da herhangi bir input lag olmuyor oyunun akışını etkileyecek, hani 2 kişiyi yan yana oturtsan birinde fg açık birinde fg kapalı oyunu oynatsan mümkünatı yok anlayamaz farkı.DLSS açınca 4K çözünürlüğü downscale yapıyor zeki arkadaşım o baktığın 4K olmuyor ayrıca rekabetçi oyunlarda FG aç bakalım input lag kaç ms giriyor