❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Hocam ben almayı düşünüyorum hem oyun, hem müzik, hem film vs. için. Millet pahalı diyor 3-4 k dan fazla bir kulaklığa verilmez diyor. Sen ne diyorsun? Ona göre alacağım veya almayacağım.
Hocam bi tane daha alıp yedeğe koysam mı elimdekine bişey olursa 8-10k civarından aşağı bulamam diye düşünüyorum gerisini sen düşün. Bence alıp eq ayarlarını yapay zekayla tek tek yaparsan pişman olmazsın. 3-4k ya alacağın kulaklık bi yerden eksik kalacak, ya konfordan ya ses kalitesinden verecek. Steelseries halihazırda kendisini fazlasıyla kanıtlamış hem ses hem konfor açısından

Hocam bi tane daha alıp yedeğe koysam mı elimdekine bişey olursa 8-10k civarından aşağı bulamam diye düşünüyorum gerisini sen düşün. Bence alıp eq ayarlarını yapay zekayla tek tek yaparsan pişman olmazsın. 3-4k ya alacağın kulaklık bi yerden eksik kalacak, ya konfordan ya ses kalitesinden verecek. Steelseries halihazırda kendisini fazlasıyla kanıtlamış hem ses hem konfor açısından
6 ay önce nova pro wireless aldım 10kya trendyol kampanyasından. Her ay 1k zamlanmış. İnanılmaz yahu

Tek problem, Hyperx Cloud 3S'e nazaran batarya süresi baya düşük, onun haricinde benim gözümde çok çok daha iyi Nova 7X.
Ben de almayı düşünüyorum Nova 7X'i.
Bu konuya katılıyorum. Günlük 2 saat kullanımda 10 gün civarı idare ediyo sorun yok ama 8-10 saat başında kalıyosan 3 gün de bir bilgisayardan kalkarken şarja bırakman gerek

mchose x9 hakkında ne düşünüyorsun hocam 3600'e alınır mı sence o kulaklık ?
Evet alınır fiyatına göre çok güzel bir kulaklık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcısı olarak söylüyorum şu an bu fiyata dün ki 1 tl ye satılan kulaklık kadar seri ve hızlı alınmalı. Terletmiyo kafana metal temas etmediği için asla ağrıtmıyo. Steelseries gg uygulamasından filme ayrı youtube ayrı müzik ayrı veya oyunlar için cs ayrı bf1 ayrı valo ayrı hepsine tek tek istediğin ayarı yapıp ister ambiyans ister full hard oynuyosun ve bunların arasında geçiş aşırı kolay. Ses kalitesi bi oyuncu kulaklığı ve bu fiyat için daha iyisi olamaz dedirtiyo. En büyük ve bence rakiplerinden pahalı olsada aldıracak özelliği hem 2.4 hemde bluetooth aynı anda bağlı kalıp telefon çaldığında herhangi bi geçiş yapmadan direk açıp konuşabiliyosun. Oyun oynuyodum telefonu duymadım ya da oyunun ortasında kulaklığı çıkarıp konuşmaya çalışmak gibi bi derdin yok
Evet doğru telefon olayını bende çok kullanıyorum telefonda bağlı çağrı geldiğinde direk açma kapama tuşuna 1 kere basınca telefonu yanıtlayabiliyorsun ve konuşabiliyorsun çok kullanışlı oluyor.

2019 arctis 7 wireless kullanıcısıyım, memnunum. buna geçmeye değer mi ? arada ciddi fark var mı
cevabı kendin vermişsin .d 7 sene dayanıyorsa bu kulaklıklar ihtiyacım olmasa bile alırım kenarda dursun diye. Nova nasıldır bilmiyorum ama biraz malzemeden kıstıklarını anlatan bazı yorumlar gördüm

rog Peltadan iyi mi bu ?

Razer Blackshark V2x kablolu kullanıyordum bir tane de ben aldım umarım güzel çıkar ilk defa wireless kulaklık kullanacağım çağ atlamış gibi oldu biraz 400 TL ye almıştım 2022 de Abdullah abi sayesinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,590
Üyeler
193,441
Son üye
brkntz
Geri