750W PSU önerisi Aigo kasa

Reaksiyon skoru
56
Bütçe
4500
arkadaşlar aldığım oem sistemde kasanın içinde olan psu aigo marka elektrik gitmesi veya yüksek voltaj gelmesi sonucu sistem zarar görmemesi açısından değiştirmek istiyorum
psu bu bir iki üç aya ups alıcam ama psu sizce değiştirmem gerek mi önlem amaçlı değiştirirsem ne almalıyım bütçem cok fazla değil 4.5 max olur şimdiden teşekkür ederim

Ryzen 5 7500F
rtx5060tı 16 gb
16 gb ram

arkadaşlar aldığım oem sistemde kasanın içinde olan psu aigo marka elektrik gitmesi veya yüksek voltaj gelmesi sonucu sistem zarar görmemesi açısından değiştirmek istiyorum
psu bu bir iki üç aya ups alıcam ama psu sizce değiştirmem gerek mi önlem amaçlı değiştirirsem ne almalıyım bütçem cok fazla değil 4.5 max olur şimdiden teşekkür ederim

Ryzen 5 7500F
rtx5060tı 16 gb
16 gb ram
Kötü bir model değil aslında değiştirmene gerek yok gibi.

Evde sürekli elektrik kesintisi yada voltaj düşmesi olmuyorsa UPS almana çok gerek yok ama sen bilirsin.

Her psu da bunu yaşayabilirsin tek çözüm ups. Ayda 1-2 kere kesiliyorsa elektrik kafana takmalık bir durumda olmaz.
Çok elektrik kesintisi olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her psu da bunu yaşayabilirsin tek çözüm ups. Ayda 1-2 kere kesiliyorsa elektrik kafana takmalık bir durumda olmaz.
UPS bir akrabamda var kullanmıyor onu alicam

Çok elektrik kesintisi olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UPS bir akrabamda var kullanmıyor onu alicam
Çok kesinti olmuyorsa sorun da olmaz. Benim eski pc de power tuşu bile olmayan no name dandik bir psu var 6-7 yıl sorunsuz çalıştı en az 100-150 kere elektrik gitmiştir.

Ya hocalar amma kasıyorsunuz ya bu kadar büyütmeye gerek yok aigo çinin iyi markalarındandır köklü bir markadır malları giriş orta seviyededir üzmez kullanmaya devam. Boşuna para harcamaya gerek yok. 8 yıl 400w frisby psu kullandım çin işi kötü demek değil çin malı var çin malı var.

Ya hocalar amma kasıyorsunuz ya bu kadar büyütmeye gerek yok aigo çinin iyi markalarındandır köklü bir markadır malları giriş orta seviyededir üzmez kullanmaya devam. Boşuna para harcamaya gerek yok. 8 yıl 400w frisby psu kullandım çin işi kötü demek değil çin malı var çin malı var.
Çok bilgili değilim bu konularda forumda bazı arkadaşlar PSU değiş tarzı yazdıkları için konu açtım teşekkür ederim yorumunuz için

Ryzen 5 7500F
rtx5060tı 16 gb
16 gb ram
Bu psu için Türkçe olarak çok ayrıntılı bir inceleme yapılmış, internette aratırsan bulabilirsin. Genel hatlarıyla C tier bir psu, diğer çoğu hazır kasada bulunan "bomba" tarzı güç kaynakları gibi değil, daha iyi bir yapıya sahip. Değiştirmeye gerek yok gibi fakat senin tercihin tabi.

Bu psu için Türkçe olarak çok ayrıntılı bir inceleme yapılmış, internette aratırsan bulabilirsin. Genel hatlarıyla C tier bir psu, diğer çoğu hazır kasada bulunan "bomba" tarzı güç kaynakları gibi değil, daha iyi bir yapıya sahip. Değiştirmeye gerek yok gibi fakat senin tercihin tabi.
Teşekkür ederim PSU dan kalitesiz değilse çok önemli değil diğer parçalar daha mühim bütçeyi ram e ekleriz peki hocam aynı marka model ram akşam uyumlu çalışırlar galiba dimi

Frisby çok kötü orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri