2 önemli detay anlatacağım,
Birincisi, 12bin btu genel olarak 2+1 hatta 90m² 3+1 evi bile soğutabilir. Miktar yeterli ve ev için yeterli. 18 olsun üstü olsun gibi yorumları dinlemeyin. Ben 80m² 2+1 evde kullanıyorum.
İkinci önemli konu marka, her markanın kendine ait 12k btu makineleri var. Hangisini almak mantıklı. Burada sana önereceğim şey adamların asıl işinin klima olması lazım. Adam normalde kombi üzeriticisi bu işi yapıyor. Musluk malzemleri üreticisi bu işe girmiş.... öncü klima firması olması lazım ama bu seferde fiyat devreye giriyor. Çünkü 40k ile başlıyor bu sefer ne yapılacak. Diğer markalar 25kya falan satışları var. Bunlarda piyasada olmak amacıyla ister istemez aynı kalitede olamaz ama Airfel(daikin Alt markası) Yetkili servisleri daikinin çalışanlar. Ben tercihimi bu yönde kullandım. Sana öneririm. İstanbulda oturuyorum. İl farkedebilir servis imkanının iyi olması gerekir. Bilmeden yazıyorum. Uşakta daikinin servisi var mı bilimiyorum gibi...
Bir konuda önemrli yazağım hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
diğer önemli konudan bahseceğim. Bahsetmeden önce https://www.hepsiburada.com/airfel-...-a-enerji-sinifi-ile-sogutma-pm-HBC00002IKCTE buraya hepsiburadan bir link attım. en uygun hangi site veriyorsa ve taksit imkanının kullanmak istersen ona göre alabilirsin. İşte trendyol amazon idefix ptt n11 hangisini mantıklı buluyorsan taksit imkanına göre faydalanabilirsin. Satın alcağın yerin önemi yok. Kurulumu zaten yetkili servis yapıyor...
Diğer önemli konu ise eğer oturduğun ev kiralık ise mobil klima almanı öneririm buraya örnek atacağım. Neden mi dersin klimanın içinde olan soğutma gazı var bakır borunun içinden geçer. Bir yere kurdun sonra onu taşımak istedin o gaz basıncının belli bir barda olması gerekir. Daikin bu konuda zaten sektörün lideri (yetkili servis, çok ilgili ve bilgili) ama farz ederiyoruz iyi birine denk gelmedin bunlarda insan o basıncı düzgün ayarlayamazlarsa çözümü biraz zor oluyor. Bağlantı kısımlarını doğru kesmeleri lazım gibi gibi... bu konular teknik konular hem pek bilgim yok hemde kafa karıştırmak istemem özetle bir yere kurdun taşımak istemezsin ama mobili gezdirebilirsin ne yapmalısın? Şimdi örneğini atıyorum. mobil klimanın arkasında bir egzoz çıkışı var sıcak havayı üflemesi gereken mobil ya.(normali nasıl bir üfleyen kısım içeride havayı soğutan kısım dışarıda) burada eğzoz için bir çıkış yapman lazım pencere kenarına yakın olmalı. Fotoğraflar ile örnek vereceğim markanın bir önemi yok.
böyle bir boru var. Kötü ve güzel bir örnek ne yapacaksın. Kiracısın. Sadece bir pencereni değiştireceksin.
Her taşındığın eve böyle bir menfez alaksın boruyu dışarı çıkarman için. Klimanın boyuna borunun düzgün çalışabilmesi için uygun yere böyle menfez actıracaksın. Evden taşınıncada camı değiştireceksin sadece tek cam masrafın var. Diğer türlü bu paranın iki 3 katını zaten teknik servise vermen gerekiyor. En temiz bu şekilde kullanabilirsin.
2 önemli detay anlatacağım,
Birincisi, 12bin btu genel olarak 2+1 hatta 90m² 3+1 evi bile soğutabilir. Miktar yeterli ve ev için yeterli. 18 olsun üstü olsun gibi yorumları dinlemeyin. Ben 80m² 2+1 evde kullanıyorum.
İkinci önemli konu marka, her markanın kendine ait 12k btu makineleri var. Hangisini almak mantıklı. Burada sana önereceğim şey adamların asıl işinin klima olması lazım. Adam normalde kombi üzeriticisi bu işi yapıyor. Musluk malzemleri üreticisi bu işe girmiş.... öncü klima firması olması lazım ama bu seferde fiyat devreye giriyor. Çünkü 40k ile başlıyor bu sefer ne yapılacak. Diğer markalar 25kya falan satışları var. Bunlarda piyasada olmak amacıyla ister istemez aynı kalitede olamaz ama Airfel(daikin Alt markası) Yetkili servisleri daikinin çalışanlar. Ben tercihimi bu yönde kullandım. Sana öneririm. İstanbulda oturuyorum. İl farkedebilir servis imkanının iyi olması gerekir. Bilmeden yazıyorum. Uşakta daikinin servisi var mı bilimiyorum gibi...
Bir konuda önemrli yazağım hemen
diğer önemli konudan bahseceğim. Bahsetmeden önce https://www.hepsiburada.com/airfel-...-a-enerji-sinifi-ile-sogutma-pm-HBC00002IKCTE buraya hepsiburadan bir link attım. en uygun hangi site veriyorsa ve taksit imkanının kullanmak istersen ona göre alabilirsin. İşte trendyol amazon idefix ptt n11 hangisini mantıklı buluyorsan taksit imkanına göre faydalanabilirsin. Satın alcağın yerin önemi yok. Kurulumu zaten yetkili servis yapıyor...
Hocam bunlar günümüz dünyasında gayet normal artık. Servis imkanı müşteri memnuniyetine bakmak lazım. Bosch ürünlerini nerede üretiliyor? Ben türkiye diye biliyorum...
Hocam bunlar günümüz dünyasında gayet normal artık. Servis imkanı müşteri memnuniyetine bakmak lazım. Bosch ürünlerini nerede üretiliyor? Ben türkiye diye biliyorum...
bosch 50 yıldır türkiyede üretim yapıyor kendini kanıtlamış sonuç olarak. boschun oem ürettirdiği ürünlerde var tabii ama kendini kantılamış bir marka varken alt markalara girmeye gerek yok aynı para