❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

benim duyduğum kadarıyla nitro + modelindede olmuştu 12VHPWR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle ama ne olur ne olmaz bence tek girişli 12VHPWR girişli kartlar bence alınmamalı
5090 ve 5080 de almıyoruz o zaman 12vhpwr oldugu icin, ne alacagiz o zaman?

5090 ve 5080 de almıyoruz o zaman 12vhpwr oldugu icin, ne alacagiz o zaman?
yahu biz crimson desert almaya çalışıyoruz valla özel mesaj atıcam arkadaşa artık süreci herkes görsün diye yazıyorum bu konuya :D

Bugün tekrar görüştüm içiniz rahat olsun dediler Kod için biraz gecikme yaşanmış galiba verecekler sanırım baya ümitlendim ben :D 7 8 kere görüştüm daha bir tane olumsuz bir şey duymadım süreci takip ettiklerini söylediler
Takipteyim hocam hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Karttan memnun musunuz durumlar nasıl.Benim için güzel her şey sadece -80 undervolt ile kullanıyorum Ram timing ayarı yapmadım. 3100 MHzleri görüyor boost anında gayet iyi performansı.Hiç FSR ve frame gen bile açmıyorum çoğu oyunda direk kas gücü ile kayıpsız rahat rahat takılıyorum baya iyi.

Takipteyim hocam hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Karttan memnun musunuz durumlar nasıl.Benim için güzel her şey sadece -80 undervolt ile kullanıyorum Ram timing ayarı yapmadım. 3100 MHzleri görüyor boost anında gayet iyi performansı.Hiç FSR ve frame gen bile açmıyorum çoğu oyunda direk kas gücü ile kayıpsız rahat rahat takılıyorum baya iyi.
kutusunda daha benim hocam açmadım :D eksik parçalar var yardım isterim müsait olursanız kurduktan sonra.

8 pin kablosunu da duzgun takamazsan o da yanar iki video izleyip millete sacma sapan oneriler vermeyin bagirtmayin haci ya
bu modeller bu şekilde hocam adama doğrusunu söylesende anca kahkaha emojisi atar 😀 2.9k mesaj atmis bide nasil bir dezenformasyon çöplüğü yaptigini sen düşün.

bu modeller bu şekilde hocam adama doğrusunu söylesende anca kahkaha emojisi atar 😀 2.9k mesaj atmis bide nasil bir dezenformasyon çöplüğü yaptigini sen düşün.
Allahım bana laf adama bak ben tartışma uzamasın tatlıya bağlamak için gidip adama reaksiyon skoru attım burdaki beyfendi gelmiş "2.9k mesaj atmis bide nasil bir dezenformasyon çöplüğü yaptigini sen düşün." yazmış söylediğim şeyi zerre anlamışsan ne olayım çok bilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,184
Üyeler
194,190
Son üye
Canomerfaruk
Geri