Yardım Forza 5 harita yüklenme sorunu

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
846
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde sıkıntısız oynuyordum fakat bu aralar vıdeodakı gıbı yollar sıyahımsı ve harıtanın bazı yerlerınde sıyahlıklar oluyor vıdeodakı gıbı yaklasınca duzelıyor.ve ayrıyetten sag ust kosedekı fps sayacı sabıt 170 lerde duruyordu fakat bu aralar oda bı kafayı yemıs gıbı davranıyor.sorun nedır nasıl cozulur.

Konu güncel

Konu güncel yardım lazım

Bu sorun Frame gen, dlss teklonojileri açıkken oluyor. Bunları kapatıp DLAA açmayı deneyin.

Bu sorun Frame gen, dlss teklonojileri açıkken oluyor. Bunları kapatıp DLAA açmayı deneyin.
Hocam bu akşam denicem dediğinizide.peki neden yokken birden bire oldu acaba.ve ssd de 48gb yer kaldı acaba yer azaldığı için oluyor olabilirmi.

hocam bende tüm özellikler kapalı oluyor çoğunlukla ama bu sorun bende de oluşuyor anlamadığım şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu akşam denicem dediğinizide.peki neden yokken birden bire oldu acaba.ve ssd de 48gb yer kaldı acaba yer azaldığı için oluyor olabilirmi.
Sanmam hocam aynı sorun bende de var. Ekran kartı modeliniz nedir?

Sebebi bu da olabilir. Diskinizde alan açıp eğer nvidia kullanıyorsanız gölgelendirici önbelleğini nvidia app'ten açıp boyutunuda 10gb yapın

hocam bende tüm özellikler kapalı oluyor çoğunlukla ama bu sorun bende de oluşuyor anlamadığım şekilde.
Hocam aşırı sinir bozucu bir şey ya bütün zevkimi ve görüntü kalitesinin içinden geçilmiş gibi resmen.

4080 süper

Ben bunu sadece ekran kartı teklonojlerini kapatarak çözdüm videodaki sorunun aynısını yaşıyordum.

Cevaplar için çok teşekkür ederim dediğiniz şeyleri dediğim gibi bu akşam denicem.şuan kardeşim uyuduğu için pc ye açmak istemiyorum.

nvidia appte dlss özellikleri "uygulama ayarlarını kullan" veya benzeri bir seçenek işaretli değilse. direkt ön ayar m, k, p gibi ön ayarlar seçiliyse oyundan kapatsanız bile donanımsal olarak kapanmayabilir. bunuda nvidia app>grafik>genel ayarlar kısmından kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri